Red-Black Pride

  [BG]   EN  
Red-Black Pride

 
Рейтинг: 3.00
(130)
Начало
История на ЛОКОМОТИВ
Новини за ЛОКОМОТИВ
Публикации
Статистика
Отборът
ДВУБОИТЕ - Видео
ФЕНОВЕТЕ - Видео
ФЕНОВЕТЕ - Аудио ;)
Връзки



Новини за ЛОКОМОТИВ / новини

15 Септември 07, 09:12 / Автор: madridd
Караджинов съсипа Херовата дружинка
Калоян Караджинов вкара и четирите гола за разгромната победа на Локомотив София над Черноморец (Бургас) с 4:0 в среща от 5-ия кръг на "А" група.

 

Полузащитникът на "железничарите", който само до преди четири години си докарваше и като зидар, реализира по две попадения в двете полувремена и осигури трите точки за своя отбор.

Двубоят се игра в бавно темпо, като Локомотив с лекота стигна до победата срещу гостуващите "акули", които продължиха да развалят доброто впечатление от тима, след първите два кръга.

Домакините играха по-добре през първото полувреме и логично поведоха с 2:0, като и двата гола бяха отбелязани след статични положения.

Любимецът на феновете на "червено-черните" откри резултата в 27-ата минута, като засече с глава отблизо центриране на Марчо Дафчев.

Караджинов се оказа на точното място и в 37-а минута, когато на празна врата реализира второто попадение след центриране от фаул на Малин Орачев.

Единственото по-сериозно положение за гостите през първата част бе в 32-а минута, когато Костадин Дяков бе изведен в стрелкова позиция, прехвърли вратаря Голубович, но притичалият Дарко Савич изби топката от голлинията.

Осем минути след почивката Калоян Караджинов вкара третия си гол в мача, като този път асистенцията бе на Владимир Джилас.

До края гостите опитаха да отбележат почетен гол, но Пламен Крумов на два пъти не успя да преодолее Урош Голубович, останал сам срещу него.

Вместо да направят загубата си по-почетна футболистите на Черноморец допуснаха четвърто попадение във вратата си и то отново бе дело на Караджинов. Полузащитникът бе точен за четвърти път в 81-а минута с добавка след шут на Саша Антунович.

След мача

Стефан Грозданов, старши треньор на Локомотив (София): Превъзхождахме съперника в повечето от моментите в тази среща, макар да ми се струваше, че в някои моменти играем бавно и отпуснато. Причината за това вероятно е мисълта за срещата в четвъртък с Рен в турнира за Купата на УЕФА. Срещата с френския състав е важна и се надявам всички в него да са на ниво. Някои от нашите футболисти днес играха много добре и специално отличавам Калоян Караджинов, защото макар и в българското първенство, не всеки ден се случва някой да вкара четири гола в един мач. 

Димитър Димитров, старши треньор на Черноморец: Заслужена победа на Локомотив, едва ли друго мога да кажа при този резултат. Страхувах се от статичните положения, както и от добрата игра с глава на футболистите на Локомотив и се видя, че това е било основателно. Смятам, че в мача като цяло имахме повече голови възможности от домакините. Но за пореден път нашето неумение да вкарваме се прояви. И тук не става въпрос само за
малшанс, а и за липса на възможности, класа, за липса на самочувствие. Винаги съм казвал, че ние нямаме отбор, независимо от резултатите в първите три мача.

Калоян Караджинов, автор и на четирите гола в полза на Локомотив: Не очаквах да вкарам четири гола в един мач, а и да си призная, те станаха случайно. Четирите гола са плод на труда на целия отбор. Играхме по-добре днес, а след първия гол всичко в мача си дойде на мястото. Аз не съм пестил сили за мача с френския Рен в четвъртък, винаги се раздавам на 100 процента.

Локомотив София - Черноморец - 4:0 (2:0)

голмайстори: 4:0 Калоян Караджинов 27, 37, 53 и 81

стадион: Локомотив
зрители: 1500
главен съдия: Александър Костадинов

жълти картони:
- Локомотив: Марчо Дафчев
- Черноморец: Георги Караканов

Локомотив: Голубович, Г.Марков, Джилас, Дафчев (69-Шпишич), Върбанов, Антунович, Орачев (83-И.Димитров), Караджинов, Савич, И.Иванов (46-Златински), Атанасов

Черноморец: Стоянов, Дянков, Кръстев, Караканов, Трайков, Дяков (70-Любенов), Николов, Божилов (46-Т.Димитров, 70-В.Иванов), Янев, Ремзи, Крумов


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4489