Red-Black Pride

  [BG]   EN  
Red-Black Pride

 
Рейтинг: 3.00
(130)
Начало
История на ЛОКОМОТИВ
Новини за ЛОКОМОТИВ
Публикации
Статистика
Отборът
ДВУБОИТЕ - Видео
ФЕНОВЕТЕ - Видео
ФЕНОВЕТЕ - Аудио ;)
Връзки



Новини за ЛОКОМОТИВ / новини

27 Август 07, 13:36
Локомотив София не сгреши срещу Марек в "Надежда"

Локомотив София не сгреши срещу Марек в "Надежда"

 
Съб, 2007-08-25 20:03

Локомотив (София) победи Марек с 2:0 в среща от третия кръг на футболната "А" група.

Високата температура и парещите лъчи на слънцето затрудниха максимално футболистите и на двата отбора. Съвсем логично темпото на игра не бе високо, но и съвсем закономерно домакините бяха по-активният отбор.

В тима на столичните "железничари" най-активни бяха двамата ветерани - 35-годишният капитан Малин Орачев и полузащитникът Христо Коилов, който през септември ще навърши 38 години.

Именно двамата ветерани бяха и в основата на първия гол за Локомотив.

В 23-та минута Малин Орачев стигна до самата аутлиния, центрира и постави топката на главата на Христо Коилов, който от непосредствена близост откри резултата, въпреки намесата на вратаря на гостите Даниел Белчев.

Пропуск в 30-та минута направи македонският нападател на домакините Зоран Балдовалиев, който от самата голлиния не успя да изпрати топката в мрежата.

Старши треньорът на Марек Стоян Коцев бе наситил своето наказателно поле с много футболисти, а напред бе оставил само Ивайло Паргов и Димитър Георгиев-Шустера.

В 83-та минута влезлият като резерва Христо Златински с изпълнение на пряк свободен удар от около 30 метра вкара второто попадение за столичния Локомотив.

Най-чистото голово положение за Марек бе в 52-та минута, когато силен диагонален удар на Иван Редовски бе спасен от вратаря на столичани Урош Голубович.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4904