Red-Black Pride

  [BG]   EN  
Red-Black Pride

 
Рейтинг: 3.00
(130)
Начало
История на ЛОКОМОТИВ
Новини за ЛОКОМОТИВ
Публикации
Статистика
Отборът
ДВУБОИТЕ - Видео
ФЕНОВЕТЕ - Видео
ФЕНОВЕТЕ - Аудио ;)
Връзки



Новини за ЛОКОМОТИВ / новини

21 Август 07, 17:16
ЛОКО СФ НАПЪЛНИ ДВА РЕЙСА ЗА ГАЛАЦ, ЧАКА ОЩЕ

ЛОКО СФ НАПЪЛНИ ДВА РЕЙСА ЗА ГАЛАЦ, ЧАКА ОЩЕ

Gong.bg

Светослав Табаков 21 август 2007 14:28
Локо Сф напълни два рейса за Галац, чака още
 

Фенклубът на Локомотив София вече има записани привърженици, които ще запълнят два автобуса за Галац, където идния четвъртък железничарите срещат Оцелул в мач реванш от турнира за Купата на УЕФА.

Активистите обаче са с намерението да съберат колкото се може повече запалянковци за гостуването в Румъния и затова продължават записването за екскурзията. Цената е 15 лева за привърженици с платен членски внос и 30 лева за нечленуващи. Записванията са в офиса на фенклуба всеки ден от 10:30 до 18:30 часа.

Тръгването е на 29 август в 22:30 часа, като на сутринта на следващия ден е предвидена разходка из Букурещ. Разстоянието от София до крайдунавския румънски град е 650 километра. Връщането е веднага след мача. Двубоят в Галац започва в 17:00 часа на 30 август, а резултатът 3:1 от първата среща дава сериозни шансове на българите да се класират.

Отборът пък ще пътува с малък самолет до Тулча в делтата на река Дунав и оттам ще продължи с рейс до Галац, като разстоянието между двата града е 90 километра.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

6.1478