Red-Black Pride

  [BG]   EN  
Red-Black Pride

 
Рейтинг: 3.00
(130)
Начало
История на ЛОКОМОТИВ
Новини за ЛОКОМОТИВ
Публикации
Статистика
Отборът
ДВУБОИТЕ - Видео
ФЕНОВЕТЕ - Видео
ФЕНОВЕТЕ - Аудио ;)
Връзки



Новини за ЛОКОМОТИВ / новини

16 Август 07, 22:35 / Автор: madridd
Отличен Локо (Сф) победи Оцелул с 3:1

 

Локомотив (София) победи с 3:1 срещу румънския Оцелул в първата среща от втория предварителен кръг на Купата на УЕФА, която се играе на стадион "Българска армия". Марчо Дафчев откри резултата в 19-ата минута, а Зоран Балдовалиев удвои преднината на домакините в 61-ата. В 74-ата минута обаче Семегин от пряк свободен удар изненада Голубович и донесе много ценен за румънците гол на чужд терен. Шест минути преди края влезлият като резерва Джилас вкара ново попадение за домакините. Бившият защитник на Литекс Живко Желев, който през лятото премина в Оцелул, е наказан и затова не играе в срещата на "Българска армия".

След няколко опасни атаки на гостите, "железничарите" се активизираха. В 19-ата минута Малин Орачев намери прекрасно Марчо Дафчев, който се измъкна от защитата на съперника и с прекрасен силен удар откри резултата. Малко по-рано Балдовалиев пропусна да се разпише. След половин час игра Малин Орачев нацели гредата след топовен изстрел, а секунди по-късно Антунович се опита да изненада вратаря на гостите Грибаускас с красив параболичен удар, но топката мина встрани от вратата. Малко преди почивката Зоран Балдовалиев се откъсна отляво, но стреля неточно.

Локомотив играе стабилно и през втората част. Секунди след почивката Калоян Караджинов направи страхотен пробив през центъра и след двойно подаване с Антунович остана очи в очи с вратаря на съперника, но ударът му мина встрани от вратата. В 61-ата минута Марчо Дафчев стреля от фаул, вратарят на румънците не се справи добре и само отклони топката. Коженото кълбо бе достигнато от Караджинов, който върна към центъра на наказателното поле и от там Балдовалиев реализира втори гол за тима на Стефан Грозданов.

В 74-ата минута румънците се върнаха в мача. Дорин Семегин се разписа, след като изненада Голубович от пряк свободен удар. Локомотив успя да отговори. Владимир Джилас, който влезе на мястото на Саша Антунович, се превърна в козът на Локомотив. Малин Орачев направи фантастичен пробив завършил с негов удар в гредата. Топката бе овладяна от Балдовалиев, който я сложи на главата на Джилас и малтиецът я заби под гредата.

След четвъртия гол в мача румънците се хвърлиха в атаки и секунди по-късно направиха невероятен пропуск. Кореецът Ким получи прекрасна топка и на метър сам пред опразнената врата не успя да реализира. Топката мина между краката му, а той се удари в страничната греда, рискувайки да се контузи лошо. Последва още една сериозна опасност за гостите, която не бе оползотворена. Локомотив намали темпото и пазеше резултата. Но това не му попречи да организира няколко изключително добри контраатаки.  При една от тях Иво Иванов, който влезе на мястото на Коилов и се представи отлично, отправи много хубав удар, минал близо до левия страничен стълб на румънския страж.

ЛОКОМОТИВ (СОФИЯ) - ОЦЕЛУЛ 3:1

1:0 - Дафчев (30)
2:0 - Балдовалиев (61)
2:1 - Семегин (74)
3:1 - Джилас (84)

ЛОКО (Сф): Голубович, Савич, Марков, Добрев, Върбанов, Орачев, Караджинов, Коилов (70 - Иво Иванов), Дафчев, Антунович (81 - Джилас), Балдовалиев

ОЦЕЛУЛ: Грибаускас, Гадо, Ного, Сарги (66 - Нгапуно), Семегин, Джюрджу, Параскив, Гюл Сик, Лапукас (55 - Лапукас), Юла, Илие (55 - Каржа)


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4352