Red-Black Pride

  [BG]   EN  
Red-Black Pride

 
Рейтинг: 3.00
(130)
Начало
История на ЛОКОМОТИВ
Новини за ЛОКОМОТИВ
Публикации
Статистика
Отборът
ДВУБОИТЕ - Видео
ФЕНОВЕТЕ - Видео
ФЕНОВЕТЕ - Аудио ;)
Връзки



Новини за ЛОКОМОТИВ / новини

16 Август 07, 10:48 / Автор: madridd
Локо (Сф) трябва да реши всичко още тук

цветан генков

Основният проблем за "железничарите" е липсата на Генков

Тимът от Галац не е сред грандовете в нашата северна съседка. Румънците обаче имат едно основно предимство пред "железничарите". Те преминаха през ситото "Интертото Къп", където за последно с две победи отстраниха Трабзонспор и се класираха в УЕФА.

Отборът от един месец играе официални мачове и е набрал инерция, което е доста важно. В това отношение "червено-черните" трябва да внимават и да се отърсят от ваканционното настроение, защото в първия мач от шампионата допуснаха много грешки в защита. А проблемът - кой ще замести Цветан Генков, все още виси.

Момчетата на Стефан Грозданов са длъжни да бъдат максимално концентрирани и да не си въобразяват, че са фаворити. Оцелул не идва тук, за да показва красив футбол. Напротив - тимът от Галац има намерение да руши атаките на българите.

Срещу Трабзонспор румънците наблягаха предимно на контраатаки и дебнеха грешките на своя противник. Едва ли в София ще бъде много по-различно.

"Железничарите" трябва да се стремят да изнасят топката в предни позиции максимално бързо и да експериментират в атаките, тъй като отбраната на Оцелул е доста здрава. Румънците не блестят с изявите си, но умеят да взимат каквото им е необходимо.

Можем да очакваме, че отборът от Галац ще направи всичко, за да регистрира изгоден резултат от тази среща. Важното е момчетата на Стефан Грозданов да не позволят това и да решат нещата още тук. Оцелул има още един много важен коз - треньорът Петре Григораш. Той е работил в България и отлично познава българския манталитет. А именно, че когато наш отбор поведе, играчите се отпускат, както направиха "железничарите" срещу Локо (Пд), когато поведоха с 2:0.

Едно е сигурно - малката, но вярна публика на столичани пак ще бъде 12-ият играч тази вечер. Така както бе срещу Фейенорд миналата есен.

"Железничарите" за втори път в историята си ще срещнат румънски тим. Предишният път бе преди единадесет години, когато Локо се изправи срещу Рапид (Бук) в квалификационен кръг за купата на УЕФА. Тогава "червено-черните" губят и в двете срещи с 0:1. Сега момчетата на Грозданов имат възможност да победят Оцелул и да станат петият български тим, който е елиминирал румънци след ЦСКА, Левски, Ботев и Локо (Пд).


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

5.8896