Red-Black Pride

  [BG]   EN  
Red-Black Pride

 
Рейтинг: 3.00
(130)
Начало
История на ЛОКОМОТИВ
Новини за ЛОКОМОТИВ
Публикации
Статистика
Отборът
ДВУБОИТЕ - Видео
ФЕНОВЕТЕ - Видео
ФЕНОВЕТЕ - Аудио ;)
Връзки



Новини за ЛОКОМОТИВ / новини

16 Август 07, 10:47 / Автор: madridd
Стефан Грозданов: Оптимист съм

грозданов

От утре започва пътят ни в Европа, заяви треньорът на "железничарите"

На специална пресконференция преди утрешната среща с румънския Олеул на стадион "Българска армия" от 20:30, старши треньорът на Локомотив (София) Стефан Грозданов изрази своя оптимизъм за резултата от евросблъсъка.

"В навечерието сме на един мач, с който започва европейският път на нашия Локомотив. За щастие първата година безуспешна за нас и сега се надявам да повторим този ход.

Нямаме големи проблеми, някои футболисти имат болежки от срещата с Локомотив (Пловдив), но те ще бъдат готови за мача с Оцелул. Сега не мога да кажа
титулярната единадесеторка заради тези контузии, но след утрешната тренировка ще бъда наясно. Ще има някои промени в сравнение със състава от мача с Локомотив (Пловдив), но те няма да са големи. Аз съм оптимист. Не можем да кажем, че сме по-силни от миналата година, но имаме повече опит.

Знаем силните и слабите страни на румънския отбор.Имахме наблюдател на два мача на Оцелул в румънското първенство, взехме и дискове. Днес момчетата се запознаха с Оцелул. Живко Желев няма да играе, имат наказани футболисти и всичко това може да отслаби тяхната защита", завърши Грозданов.

В същото време треньорът на Оцеул Петре Григораш заяви, че в утрешната среща ще играят два равностойни отбора. Локомотив има повече опит в турнира на УЕФА, бил е шампион на България и няколко пъти е печелил националната купа. Ние нямаме такива успехи, но без излишна скромност искам да кажа, че ще увеличим успехите си.

"Целта ни е и в двата мача да покажем добра игра. Ако не покажем целия си капацитет, нямаме много шансове да отстраним Локомотив", заяви Григораш

Треньорът на румънците разкри, че е назад с разузнаването, а също така и че има проблеми с някои играчи.

"За съжаление гледахме само мача Локомотив (София) - Локомотив (Пловдив). Имаме и няколко дивидита, познавам и някои от футболистите на Локомотив, но са настъпили доста промени в състава. Трима основни играчи са контузени, а двама, между които и Живко Желев, са наказани. Но това не означава, че идваме с по-малко желание за победа", завърши наставникът на румънците.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1018