Red-Black Pride

  [BG]   EN  
Red-Black Pride

 
Рейтинг: 3.00
(130)
Начало
История на ЛОКОМОТИВ
Новини за ЛОКОМОТИВ
Публикации
Статистика
Отборът
ДВУБОИТЕ - Видео
ФЕНОВЕТЕ - Видео
ФЕНОВЕТЕ - Аудио ;)
Връзки



Новини за ЛОКОМОТИВ / новини

16 Август 07, 10:45 / Автор: madridd
Грозданов: Ще се помъчим да вкараме колко се може повече

20 футболисти изведе старши треньорът на Локомотив София Стефан Грозданов на терена на стадион "Българска армия", където утре ще се изиграе първия двубой между "червено-черните" и Оцелул Галац от втория предварителен кръг за Купата на УЕФА.

В заниманието по традиция се включи и президентът на клуба Николай Гигов, който се раздаваше редом с футболистите на Локо София и мениджъра Дончо Донев.

В лагера на "железничарите" цари спокойстве преди утрешния мач. Първи на терена за тренировката излезе Калоян Караджинов, който до скоро страдаше от контузия на левия глезен. Другите футболисти с оплаквания Владимир Джилас и Зоран Балдовалиев също тренираха на 100 процента. Неприятен удар на заниманието получи бранителят Георги Марков, но той ще може да играе утре срещу Оцелул.

За 20:15 часа беше предвиден съвместен брифинг на треньорите на Локо София и Оцелул Стефан Грозданов и Петре Григораш. Румънската делегация обаче закъсня и единствено наставникът на "червено-черните" уважи журналистите.

"В навечерието сме на един мач, с който започва европейският път на Локомотив. За щастие първата година бе успешна за нас и сега се надявам да повторим този ход", заяви Стефан Грозданов. Той сподели още, че не е предимство това, че неговият отбор първо ще бъде домакин, а в реванша гост.

"Един гол на чужд терен се отразява лошо на отбора-домакин. Една от целите ни утре е да не допуснем гол на наш терен, а и да вкараме колкото се може повече. Не сме се бранили на собствения си стадион дори когато сме играли и с по-силни съперници", каза наставникът на Локо София. Той допълни, че е възможно да има промени в стартовия състав в сравнениe с последния шампионатен мач с Локомотив Пловдив. Титулярите той ще определи след утрешното последно занимание преди мача с Оцелул.

Старши треньорът на румънците Петре Григораш все пак даде пресконференция, макар и със сериозно закъснение. От името на делегацията на гостите той се извини и обясни причините за забавянето.

"Моето мнение е, че утре ще играят два почти равностойни отбора. Локомотив София има повече опит в турнира на УЕФА, бил е шампион на България и няколко пъти е печелил националната купа. Ние нямаме такива успехи, но без излишна скромност искам да кажа, че ще увеличим успехите си. Целта ни е и в двата мача да покажем добра игра. Ако не покажем целия си капацитет, нямаме много шансове да отстраним Локомотив", заяви Григораш.

Бившият играч на Левски, Локо Пловдив и Добруджа заяви, че съжaлява много заради невъзможността на Живко Желев да вземе участие в утрешния мач. Освен Желев още четирима оснвни футболисти от неговия отбор ще пропуснат двубоя на стадион "Българска армия".

Накрая Петре Григораш поясни за българските журналисти, че Лакшми Митал няма нищо общо с Оцелул. Единственото, което ги свързвало бил рекламен договор между притежавания от него металургичен комбинат в Галац и местния футболен клуб. "Митал едва ли знае, че Оцелул Галац съществува. Той е прекалено богат и е далече от нас", завърши треньорът на румънците.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.1416