Red-Black Pride

  [BG]   EN  
Red-Black Pride

 
Рейтинг: 3.00
(130)
Начало
История на ЛОКОМОТИВ
Новини за ЛОКОМОТИВ
Публикации
Статистика
Отборът
ДВУБОИТЕ - Видео
ФЕНОВЕТЕ - Видео
ФЕНОВЕТЕ - Аудио ;)
Връзки



Новини за ЛОКОМОТИВ / новини

16 Август 07, 10:44 / Автор: madridd
Фенове призовават България

Феновете на единственият български отбор, който ще домакинства за Купата на УЕФА този четвъртък Локомотив София призоваха всички любители на футбола у нас да подкрепят отбора срещу Оцелул Галац на стадион "Българска армия". Те разчитат на патриотичното чувство и на старата футболна вражда, която има между нас и румънците.

Както е известно България и Румъния са в една квалификационна група за Евро'2008 и на 17 ноември т. г. ще се срещнат в пряк двубой, който ще определи кой от двата отбора ще се класира. Футболната вражда между двете държави ескалира, когато румънски фенове потрошиха бензиностанция, пътувайки за София за мач с Левски от турнира за Купата на УЕФА през 2005 г. Кулминацията пък бе достигната около мача в Констанца между националните отбори на България и Румъния.

Междувременно в Локомотив София беше назначен нов прес-аташе. Това е Кирил Петров, който ще замени на поста дългогодишния PR на "червено-черните" Димитър Колчев.

От една седмица функционира и нов офис на Националния фенклуб на Локомотив София. Той се намира на стадион Локомотив, точно срещу главния вход. Именно в този офис се извършва записването за ответния мач срещу Оцелул, който ще се играе на 30 август в Галац. Цената на пътуването е 15 лв. за членове на фенклуба и 30 лв. за всички останали. Изпълнителният директор на "железничарите" Иво Тонев е договорил с румънските си колеги българските фенове да влизат срещу 2 евро на стадион "Оцелул".

На последната тренировка на клубния стадион в Надежда феновете на Локомотив София опънаха транспарант, с които изразиха подкрепата си за своите любимци. "Локо напред! Ние сме с теб", е текстът на посланието към футболистите на Стефан Грозданов, които утре започват новата си еврокампания. Днес от 19 ч. "червено-черните" ще проведат последното си занимание преди утрешния мач, като то ще бъде на стадион "Българска армия". Малко по-късно треньорите на съперниците в турнира за Купата на УЕФА Локо София и Оцелул - Стефан Грозданов и Петре Григораш ще дадат съвместен брифинг.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1224