Red-Black Pride

  [BG]   EN  
Red-Black Pride

 
Рейтинг: 3.00
(130)
Начало
История на ЛОКОМОТИВ
Новини за ЛОКОМОТИВ
Публикации
Статистика
Отборът
ДВУБОИТЕ - Видео
ФЕНОВЕТЕ - Видео
ФЕНОВЕТЕ - Аудио ;)
Връзки



Новини за ЛОКОМОТИВ / новини

06 Август 07, 13:18
МВР прецака Локо София за УЕФА
МВР прецака Локо София за УЕФА
04.08.2007
Спорт НетИнфо
Футбол България
коментирай във форума: България
По настояване на полицията домакинствата в турнира за Купата на УЕФА на Локомотив София и Оцелул Галац бяха разменени. Според жребия "железничарите" трябваше да гостуват на 16-и август в Румъния, на 30-ти да играят реванш в София. Органите на реда обаче са отказали да охраняват два мача в столицата по едно и също време, а както е известно на 30-ти ЦСКА домакинства на Омония Никозия.

Стана ясно още, че Локомотив София ще домакинства във втория кръг от Купата на УЕФА на стадион "Българска армия". На същия стадион миналата година "червено-черните" направиха успешно завръщане в евротурнирите и в крайна сметка отпаднаха без загуба.

Днес бе представен и отборът на Локо София за новия сезон. Близо 1000 зрители дойдоха в Надежда за да видят дали "железничарите" са готови да повторят успешното представяне от миналата футболна година. Момчетата на Стефан Грозданов обаче не можаха да убедят публиката, че са готови за предстоящите евросблъсъци и двубоите от вътрешния шампионат. В скучен мач на мокрия терен Локо София завърши 0:0 със съименниците си от Мездра. С пропуски за столичани се отличиха Зоран Балдовалив, Димо Атанасов, Малин Орачев и Владимир Джилас, а защитата често допускаше мездричани да достигат до чисти голови положения. За нулевото равенство голям принос имат и вратарите на двата тима, които извадиха всички удари във вратите си.

За Локо София в този мач започнаха Голубович, Крумов, Диян Дончев, Марков, Добрев, Орачев, Коилов, Иванов, Атансов, Балдовалиев, Антунович, а през второто полувреме в игра влязоха Галев, Лопеш, Върбанов, Стефан Дончев, Димитров, Златински, Павлов и Джилас.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.6566