Red-Black Pride

  [BG]   EN  
Red-Black Pride

 
Рейтинг: 3.00
(130)
Начало
История на ЛОКОМОТИВ
Новини за ЛОКОМОТИВ
Публикации
Статистика
Отборът
ДВУБОИТЕ - Видео
ФЕНОВЕТЕ - Видео
ФЕНОВЕТЕ - Аудио ;)
Връзки



Новини за ЛОКОМОТИВ / новини

24 Юли 07, 23:31 / Автор: madridd
Локо София направи трансферен удар

Аделино Лопеш вече е футболист на Локо София

Локомотив София най-накрая разреши проблема с невралгичната дясна зона на защитата си, след като днес привлече родения в Гвинея Бисау Аделино Лопеш. Лопеш за последно игра за Берое, като с екипа на "зелените" изнесе силни мачове именно срещу основните конкуренти на "железничарите" Левски и ЦСКА.

В Локо София до последно търсеха играч за поста десен бек, но дошлият на проби украинец с финландски паспорт Иван Баранов не впечатли старши треньорът Стефан Грозданов и бе отпратен.

Лино, който има португалско гражданство и няма да заема квота за чужденец, подписа догово за две години с "червено-черните". За него столичани няма да плащат трансферна сума, тъй като защитникът разтрогна договора си с Берое на последния арбитраж. Лопеш се подготвя на индивидуален режим на едно от помощните игрища до стадион "Локомотив" и по всяка вероятност няма да вземе участие в предстоящата контрола с Видима-Раковски, която започва в 18.00 часа днес. Очаква се обаче той да бъде готов за предстоящите битки на "железничарите" в турнира за Купата на УЕФА.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

2.977