Red-Black Pride

  [BG]   EN  
Red-Black Pride

 
Рейтинг: 3.00
(130)
Начало
История на ЛОКОМОТИВ
Новини за ЛОКОМОТИВ
Публикации
Статистика
Отборът
ДВУБОИТЕ - Видео
ФЕНОВЕТЕ - Видео
ФЕНОВЕТЕ - Аудио ;)
Връзки



Новини за ЛОКОМОТИВ / новини

24 Юли 07, 23:23 / Автор: madridd
Валенсия не стресна Локо (Сф) – 0:0

Бронзовият медалист от последния сезон в родната “А” група – Локомотив (София) не се уплаши от именития тим на Валенсия и завърши 0:0 с испанския гранд в най-престижната контрола на български клуб през това лято. “Железничарите” се държаха напълно достойно срещу носителят на Купата на УЕФА за 2004 година, като дори имаха шансове и да спечелят срещата.

Двубоят започна с атаки и към двете врати, като момчетата на Стефан Грозданов въобще не се стреснаха, че играят срещу едни от най-добрите футболисти в Европа. Нещо повече - още в седмата минута "железничарите" можеха да поведат. Антунович проби отдясно и намери Дафчев, но халфът пропусна от добра позиция. Последваха няколко атаки на испанците, но Голубович бе на ниво и не се стигна до откриване на резултата. В 25-ата минута Валенсия вкара гол чрез Марчена, но попадението бе отменено поради засада. До почивката отборът на Кике Санчес Флорес имаше леко надмощие, но не го материализира. В 43-ата минута звездата на Валенсия Давид Вия пропусна дузпа. Нападателят бе фаулиран от Диян Дончев, но не успя да преодолее Урош Голубович, който се намеси блестящо.

След почивката картината на терена в холандското градче Ермело не се промени. Положения имаше и пред двамата вратари, като на вратата на Валенсия германският национал Тимо Хилдебранд замени Мора. Кике Санчес Флорес пусна в игра и останалите си звезди – Арисменди, Албелда, Хоакин, Мориентес и пр., но това не помогна на испанците. За Локо (Сф) през втората част се появиха Върбанов, Добрев, Крумов, Джилас и Балдовалив. В 62-ата минута Кристиян Добрев бе близо до откриването на резултата, но Хилдебранд майсторски изби удара му. В края играта логично избледня, като най-интересният момент бе, когато за втори жълт картон бе отстранен капитанът на Валенсия Давид Албелба, без арбитърът да му покаже червен картон. Така столичните “железничари” не се трогнаха от класата на “прилепите” и направиха престижно 0:0 с испанския гранд.

ЛОКОМОТИВ (СОФИЯ) – ВАЛЕНСИЯ 0:0

Локомотив (Сф):
Урош Голубович, Диян Дончев, Георги Марков, Дарко Савич, Малин Орачев, Димо Атанасов, Иво Иванов, Калоян Караджинов, Христо Златински, Марчо Дафчев, Саша Антунович. Старши-треньор: Стефан Грозданов

Резерви: Тинков, Върбанов, Добрев, Крумов, Балдовалиев, Павлов, Джилас, Рангелов, Ст. Дончев, Димитров


Валенсия: Мора, Канейра, Морети, Алексис, Марчена, Съни, Вия, Бараха, Силва, Ангуло, Гавилан. Старши-треньор: Кике Санчес Флорес

Резерви: Лильо, Хилдебранд, Мата, Хоакин, Хауме, Артуро, Карлес, Мориентес, Албелда, Арисменди


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4411