Red-Black Pride

  [BG]   EN  
Red-Black Pride

 
Рейтинг: 3.00
(130)
Начало
История на ЛОКОМОТИВ
Новини за ЛОКОМОТИВ
Публикации
Статистика
Отборът
ДВУБОИТЕ - Видео
ФЕНОВЕТЕ - Видео
ФЕНОВЕТЕ - Аудио ;)
Връзки



Новини за ЛОКОМОТИВ / новини

Вземи в gLOG
26 Юни 07, 15:23 / Автор: madridd
Локо (София) срещу Валенсия в Холандия

Изпълнителният директор на Локомотив (София) Иво Тонев даде пресконференция за предсезонната подготовка на отбора, започваща в четвъртък. "Железничарите" ще изиграят и контрола с Валенсия в Холандия.

"90% от селекцията приключи. Новите в отбора са Христо Златински и Зоран Балдовалиев от Локо (Пд), Ивайло Димитров, Румен Тинков и Николай Димитров от Спартак (Пд), Преслав Йорданов от Спартак (Плевен) и Денислав Андреев от Янтра.

В отбора се завръща и бившият капитан Кристиян Добрев, който беше под наем в Лех (Познан). Ще привлечем още един десен бек, като в момента наблюдаваме двама чужденци, които не са от българското първенство.

Имаме самочувствието, че сме един от най-професионалните клубове в България. Надявам се да имаме по-големи амбиции от миналия сезон и да играем водеща роля в шампионата. Не сме задоволени от постигнатото през миналия сезон.

В четвъртък в 10:00 часа отборът се събира за първа тренировка на стадиона в "Надежда", когато ще бъдат представени и новите попълнения. На първи юли заминаваме за две седмици на лагер в Банско, където ще изиграем 2 контроли - на 11-ти юли с Пирин (Гоце Делчев) и на 13-ти с Локо (Пловдив).

Следват 5 дни в София с още две контроли - на 17-ти със Спартак (Пд) и 18-ти с Видима Раковски, след което Локомотив заминава на 20-ти за Германия и Холандия, където ще изиграе 5 контроли - на 22-ри с Макаби Петах Тиква, на 24-ти с Валенсия в Холандия, на 28-ми – с Хераклес също в Холандия, на 29-ти с Алемания Аахен и на 31-ви с Гох в Германия.

На 4-ти август ще бъде последната контрола - срещу Локомотив (Мездра), като ако мачът е в София това ще бъде и официалното представяне на отбора, а ако не е, представянето ще бъде на 18-ти юли срещу Видима Раковски.

ЕМачовете от евротурнирите ще играем на националния стадион "Васил Левски", като вече имаме договор, а резервен вариант ни е "Българска армия".

Тази сутрин господин Николай Гигов ми каза, че докато не се разреши проблемът с базите, няма да инвестира и стотинка повече в стадион "Локомотив", като ще бъде инсталирана единствено озвучителна система по силата на договора ни със "Син Сити".

В момента, в който стадионът стане наш, собственикът е приготвил 2 милиона лева за инвестиции, които включват изкуствено игрище, табло, цялостен ремонт на стадиона от тревата до седалките - общо за около 900 000 лева, както и осветление за 1 - 1.1 милиона лева," заяви Тонев.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

6.823