Red-Black Pride

  [BG]   EN  
Red-Black Pride

 
Рейтинг: 3.00
(130)
Начало
История на ЛОКОМОТИВ
Новини за ЛОКОМОТИВ
Публикации
Статистика
Отборът
ДВУБОИТЕ - Видео
ФЕНОВЕТЕ - Видео
ФЕНОВЕТЕ - Аудио ;)
Връзки



Новини за ЛОКОМОТИВ / новини

14 Май 07, 16:11
Столичните 'железничари' победиха Ботев в Пловдив
Ветеранът Христо Коилов донесе победата на Локомотив (София) с 2:1 над Ботев. Той вкара и двата гола за успеха на своя тим.

 

Локомотивци започнаха по-уверено и в 3-ата и 7-ата минута Цветан Генков и Саша Антунович пропуснаха изгодни положения.

Постепенно домакините се окопитиха и в 18-ата и 20-ата минута Георги Какалов на два пъти можеше да се разпише, но пропусна. Три минути преди почивката Антунович от три метра стреля в краката на вратаря на Ботев Илчо Арсов.

Второто полувреме също продължи двуостро. В 51-ата минута Дафчев стреля от фаул, вратарят Арсов изби топката, но Коилов все пак вкара за 0:1.

В 57-ата минута Георги Какалов от пряк свободен удар изравни резултата. Локомотивци обаче продължиха да нападат и в 73-ата минута, след грешка в защитата на Ботев, Христо Коилов вкара с диагонален удар втория гол за гостите.

Домакините се хвърлиха да изравняват, като в 86-ата минута Алегре с глава улучи гредата. Във втората минута на продължението Емил Стоев падна след сблъсък с Иван Павлов от гостите в наказателното поле, поиска дузпа, но такава не бе дадена.

След края на мача президентът на Ботев Димитър Христолов обвини съдията Цветан Георгиев за загубата на своя тим и заяви, че ще подаде жалба срещу арбитъра.

След мача

Стефан Грозданов: Стана хубав мач, поздравявам футболистите на двата отбора с показаното на терена в тази жега, при която играха. Изпуснахме две чисти голови положение през първите минути на двубоя, после отстъпихме инициативата на домакините. През второто полувреме опитът и класата на нашия тим се оказаха решаващи за успеха. С оглед временното класиране ще се борим с ЦСКА за второто място в "А" група. На Левски няма да им бъде лесно на нашия стадион, но те си остават фаворити за шампионската титла.

Светослав Гърков, старши треньор на Ботев: "Стана интересен и хубав мач. Доволен съм от показаното от моя отбор. Грешките в защита и принудителните смени разстроиха играта ни и това се оказа решаващо за загубата. Георги Какалов получи разтежение и затова го смених. Не аз решавам дали да извикаме съдии от чужбина, а ръководството на клуба.

Емил Стоев, нападател на Ботев: Имаше дузпа в наша полза в края на мача, когато защитник на Локомотив ме фаулира в наказателното поле. Все пак съдията решава и не можем нищо да направим. Борихме се до последно за победата, но не успяхме да я постигнем.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

6.0721