Red-Black Pride

  [BG]   EN  
Red-Black Pride

 
Рейтинг: 3.00
(130)
Начало
История на ЛОКОМОТИВ
Новини за ЛОКОМОТИВ
Публикации
Статистика
Отборът
ДВУБОИТЕ - Видео
ФЕНОВЕТЕ - Видео
ФЕНОВЕТЕ - Аудио ;)
Връзки



Новини за ЛОКОМОТИВ / новини

14 Май 07, 16:09
Иван Пасков: Победихме заслужено Славия
Минути след драматичната победа над Славия с 2:1 универсалният футболист на Локо София Иван Пасков се съгласи да сподели със sportni.bg каква е обстановката в съблекалнята на отбора, как се чувства самият той след тежката контузия, която лекуваше доскоро, и какви са неговите очаквания за предстоящите мачове за купата на Уефа през есента.

- Иване, честита победа. Как ти се стори мачът от вътре?
- Очаквахме труден мач срещу отбора на Славия. Между тези два тима винаги са се получавали здрави мачове с много борба по целия терен. Днес стана дерби, имаше много положения и пред двете врати, емоции и битка. Все пак мисля, че заслужено победихме, с оглед на разликата в класите и моментото състояние на двата отбора.

- Дъждът попречи ли ви да разгърнете максимума на възможностите си?
- Да, след 20-та минута имаше още повече борба, теренът стана тежък и това ни затрудняваше. Въпреки това мачът не пострада много. Имаше достатъчно хубави моменти въпреки пороят, който се изсипа.

- Започна титуляр, но до скоро лекуваше контузия. Чувстваш ли се на 100% готов да помогнеш на Локомотив в оставащите няколко кръга?
- Не мисля, че съм напълно готов. Изоставам малко с подготовката, а ми липсва и игрова практика. През второто полувреме се поизморих и логично бях заменен. Надявам се от мач на мач да подобрявам формата си и от лятото да съм на 100% готов и да мога да бъда полезен на Локомотив.

- Има ли проблем между българи и сърби в отбора?
- Това са пълни глупости, пълни измислици. Не знам кой ги съчинява, но между футболистите на Локо София няма проблеми. Писанията по медиите след мача с ЦСКА не искам да ги коментирам, защото те нямат нищо общо с действителността. Темата стана банална. В съблекалнята е спокойно, колективът е отличен и си помагаме.

- До къде според теб може да стигне Локомотив в евротурнирите? И там ли ще играете мач за мач?
- Ами, да. Зависи от жребия и от много други неща. Миналата година се представихме повече от достойно в турнира за купата на Уефа и отпаднахме нещастно без да сме загубили мач. Надявам се тази година да се представим още по-добре.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.0748