Red-Black Pride

  [BG]   EN  
Red-Black Pride

 
Рейтинг: 3.00
(130)
Начало
История на ЛОКОМОТИВ
Новини за ЛОКОМОТИВ
Публикации
Статистика
Отборът
ДВУБОИТЕ - Видео
ФЕНОВЕТЕ - Видео
ФЕНОВЕТЕ - Аудио ;)
Връзки



Новини за ЛОКОМОТИВ / новини

Вземи в gLOG
22 Април 07, 11:39
Десет от десет за Локомотив София
Десета поредна победа за първенство постигна тимът на Локомотив София. "Железничарите" победиха с 2:0 като домакини аутсайдера Рилски спортист и се изравниха по точки с Левски на върха в А група.

Домакините откриха резултата в 15-ата минута, когато Владимир Джилас надскочи защитата и вратаря на гостите за 1:0, а до края на полувреме Дафчев, Караджинов и Атанасов пропуснаха да удвоят.

 

Веднага след почивката тъмнокожият Фидел Куаме от състава на гостите удари греда и домакините тръгнаха да вкарват втори гол.

В 53-ата минута капитанът на Рилски спортист Маринов поиска нарушение. Такова не бе отсъдено и след последвалата контраатака звездата на Локомотив Генков се сблъска с вратаря на гостите Михайлов, а Димо Атанасов довкара топката в опразнената врата за 2:0.

До края на мача отличната игра на врататя на домакините Голубович не позволи на гостите да стигнат до почетен гол, а младия съдия от Велико Търново Ставров изнерви и двата отбора с ненужни нарушения.

Президентите на двата отбора Николай Гигов и Юри Галев изгледаха заедно спокойния и коректен двубой.

След мача

Николай Гигов, президент на Локомотив София: "Цветан Генков игра цял мач на инжекции и според мен дори не трябваше да остане на терена през всичките 90 минути. За нас първенството започва другата седмица, когато отиваме за победа срещу ЦСКА. Hормално да има претенции от страна на публиката към играта на Генков и други футболисти на Локомотив (София). Събраха ни се много мачове, нормално е да има умора".

Стефан Грозданов, треньор на Локомотив София: "Доволен съм от Владимир Джилас, въпреки пропуските му. Все пак вкара важен гол", заяви Грозданов.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

5.4972