Red-Black Pride

  [BG]   EN  
Red-Black Pride

 
Рейтинг: 3.00
(130)
Начало
История на ЛОКОМОТИВ
Новини за ЛОКОМОТИВ
Публикации
Статистика
Отборът
ДВУБОИТЕ - Видео
ФЕНОВЕТЕ - Видео
ФЕНОВЕТЕ - Аудио ;)
Връзки



Новини за ЛОКОМОТИВ / новини

Вземи в gLOG
18 Април 07, 23:13
И Спартак не можа да спре софийските 'железничари'
Без да покажа кой знае какви футболни достойнства Локомотив София спечели девета поредна победа в А група - този път срещу Спартак във Варна.

Двата отбора изиграха скандално слабо първо полувреме. През първата част Спартак имаше само едно чисто голово положение, пропиляно от Ортега в даденото от съдията продължение. Той получи чудесен пас в наказателното поле, но очи в очи срещу вратаря на гостите стреля над гредата.

Преди това в 20-ата минута Кунчев от домакините стреля от около 25 метра от пряк свободен удар, но вратарят Голубович спаси. Пропуск за варненци направи и Илиев в 26-ата минута от около десет метра.

За гостите единственият точен удар през цялото полувреме отправи Антунович от пет метра в 28-ата минута. Ударът беше спасен с вещина от вратаря Цанков.

През втората част двата отбора се опитаха да играят по-качествен футбол, но така и не стигнаха до сериозни голови положения. В 55-ата минута играчите на Локомотив претендираха, че топката е преминала голлинията след мелле в наказателното поле на домакините. Съдията обаче беше категоричен, че попадение няма.

Между 63-ата и 72-ата минути Локомотив реши мача в своя полза. Първо след колективна грешна в отбраната на домакините Джилас остана непокрит и с глава откри резултата. В 72-ата минута Орачев получи хубав пас, напредна и с точен удар удвои преднината на гостите.

Домакините се отчетоха с фрапантен пропуск на Илиев с глава в 71-ата минута. В 80-ата минута пък отличната игра на вратаря на Локомотив предотврати гол във вратата на гостите. В последните 12 минути на двубоя домакините играха с човек по-малко, след като Илиев получи втори жълт и червен картон и напусна игра.

След мача
   
Неделчо Матушев, треньор на Спартак: "Неприятна загуба. За пореден път губим след елементарни грешки. До първия гол имахме две чисти ситуации и бяхме по-добри на терена, но не можахме да оползотворим положенията си. Смяната на Иванович беше принудителна. Причината за втория гол е, че се увлякохме в играта и искахме да отбележим попадение.

Стефан Грозданов, треньор на Локомотив: "През първото полувреме мачът беше равностоен, като Спартак ни надиграваше. През втората част ние се отворихме, владеехме топката повече и създадохме положенията, с които отбелязахме головете. Може би през първото полувреме отборът не се сработи добре, заради умората от срещата в сряда срещу Литекс. До края на първенството ще ни е трудно - имаме тежка програма, но ще направим всичко възможно да постигнем целта си да играем отново в евротурнирите.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.1644