Red-Black Pride

  [BG]   EN  
Red-Black Pride

 
Рейтинг: 3.00
(130)
Начало
История на ЛОКОМОТИВ
Новини за ЛОКОМОТИВ
Публикации
Статистика
Отборът
ДВУБОИТЕ - Видео
ФЕНОВЕТЕ - Видео
ФЕНОВЕТЕ - Аудио ;)
Връзки



Новини за ЛОКОМОТИВ / новини

Вземи в gLOG
18 Април 07, 23:10
ЛОКО СФ ОСТАНА НА ТРИ ТОЧКИ СЛЕД ЛЕВСКИ
Отборът на Локомотив Сф записа девета поредна победа в първенството, след като се наложи с 2:0 като гост на Спартак Вн в мач от 23-я кръг на А футболна група. Така столичните „железничари” остават на второто място в таблицата на три точки след лидера Левски.

 

Мачът се игра при закрити врати, заради наложеното от Дисциплинарната комисия към БФС наказание на „соколите” за лишаване на отбора от публика за два домакински мача и глоба в размер на 3000 лева.

 

Следващият двубой, който варненци ще играят без фенове е на 28 април срещу Вихрен.

 

Първото полувреме завърши при резултат 0:0 като по-агресивната игра бе от страна на домакините, които на няколко пъти изпуснаха да поведат.

През втората част настъпи териториален обрат и момчетата на Стефан Грозданов откриха резултата в 63-та минута. Сръбският нападател Владимир Джилас намери добре топката с глава и изведе своя отбор напред. Второто попадение падна девет минути по-късно, когато Малин Орачев след перфектен извеждащ пас на Дафчев реализира за 2:0.

 

В 78-та минута нервите на капитана на Спартак Вн Илиев не издържаха и той получи втори жълт и съответно червен картон за нарушение срещу Димо Атанасов.

 

След загубата варненци заемат 13-о място във временното класиране с 23 точки.

 


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0958