Red-Black Pride

  [BG]   EN  
Red-Black Pride

 
Рейтинг: 3.00
(130)
Начало
История на ЛОКОМОТИВ
Новини за ЛОКОМОТИВ
Публикации
Статистика
Отборът
ДВУБОИТЕ - Видео
ФЕНОВЕТЕ - Видео
ФЕНОВЕТЕ - Аудио ;)
Връзки



Новини за ЛОКОМОТИВ / новини

12 Април 07, 11:31 / Автор: madridd
Играя Еврофутбол, залагам на Левски

Стефан Грозданов бе избран за треньор №1 на месец март, признанието е трето за него. Воденият от него Локомотив има само победи през пролетта и успя да се изкачи на второто място в класирането.


- Господин Грозданов, съдийски отбор ли е Локомотив?
- Това са неоснователни и смешни твърдения. У нас, излезе ли някой отбор от посредствеността и блатото, успехите веднага започват да се свързват с две неща - купуване и уреждане на мачове и съдийска подкрепа. Така се създават неверни и смешни нападки срещу Локомотив. Началото постави Черно море през есента, когато ги надиграхме тотално. Според тях обаче сме спрели похода им към Европа, но доколкото си спомням, вече трета година ги бием. Продължилите провокации принудиха нашето ръководство да се довери на рефери от чужбина. Сега съжалявам, че и срещу Локо (Пд) не извикахме такъв съдия. Изгледах внимателно касетата от мача на Лаута. Заявявам твърдо - съдията не повлия на резултата. Навремето в гимназията се изучаваше един разказ - "Смешен плач", именно с него си обяснявам нападките на някои хора. Стигна се дори дотам да се говори, че сме хванали швейцарския рефер, който ни свири в Дупница. Не мога да си обясня как един служител в Министерството на вътрешните работи на Швейцария, който има собствена кантора и доход 30 хил. франка месечно, ще бъде обработен от Локо. Това вече наистина граничи с някаква невиждана простотия. Успехите на Локомотив се дължат само и единствено на усилената работа вътре в отбора.
- Споделяте ли мнението, че нападките се подклаждат от Литекс?
- Няма да коментирам подобни подли мисли и кроежи. Когато изхвърлиха Димитър Димитров, аз се застъпих за него. Въпреки че Каубоя е единственият съдия, който ме е гонил от пейката. Казвам пак, че той се справи с мача във Варна. Колкото до отбора на Литекс, то ще решим спора в мача в събота.
- От Локомотив (Пд) също ви нападнаха.
- Уважавам много този отбор, но нека си припомним шампионския им сезон. Голяма мъглявина, а сега начинът им на действие е просто смешен.
- Всичко това влияе ли на футболистите ви?
- Разполагам с играчи, минали през шампионски отбори. Подобни провокации няма да повлияят на психиката им.
- Появиха се слухове, че Локомотив ще стане шампион заради високия коефициент?
- Подобни стратегии са много сложни за мен. Може би това е в приоритета на някоя мафиотска групировка, МI 5 или МОСАД.
- На кой отбор бихте заложили за шампионска титла?
- Знаете много добре, че играя честичко Еврофутбол и ще сложа на Левски. Победиха ЦСКА и вече втора година са №1 в България. Трудно можем да заличим разликата с Левски. Все пак не сме в Англия.
- Голяма част от играчите на Локомотив са застаряващи. Това притеснява ли ви?
- Поставих този проблем пред ръководството още миналия сезон. Нуждаем се от освежаване, защото дори и сега в състава има бели петна. Нормално и в тон с амбициите ни е да потърсим нови попълнения.
- Има ли проблеми в Локомотив преди мача с Литекс?
- Наказан е Караджинов, а Савич е контузен. Добрата новина е завръщането на Саша Антунович. Като цяло българското първенство е доста изкривено. Футболистите тренират три месеца, а се играе два и половина.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4467