Red-Black Pride

  [BG]   EN  
Red-Black Pride

 
Рейтинг: 3.00
(130)
Начало
История на ЛОКОМОТИВ
Новини за ЛОКОМОТИВ
Публикации
Статистика
Отборът
ДВУБОИТЕ - Видео
ФЕНОВЕТЕ - Видео
ФЕНОВЕТЕ - Аудио ;)
Връзки



Новини за ЛОКОМОТИВ / новини

10 Април 07, 11:28 / Автор: madridd
Съдийски отбор или жертва? Локо София ще покаже каква е истината в мачовете срещу грандовете

 

От Локомотив Пловдив бурно протестират срещу съдийството на Станислав Тодоров в мача срещу Локомотив София. Не, това не е новина. Защото беше очаквано почти толкова, колкото и това, че двубоят ще започне и ще завърши.

 Срещите с участието на червено-черните по правило са белязани от гневни изказвания, обиди по адрес на този или онзи, жалби, наказания за рефери и т.н. В паралел с което, съставът на Стефан Грозданов си трупа точки и вече е на второ място.

 Въпросът е: “Съдийски отбор ли е наистина тимът от “Надежда” или е жертва на завист от страна на останалите, както твърдят шефовете?”.
Със сигурност в доста от мачовете железничарите получиха сериозна съдийска подкрепа. Но пък откровено неадекватните нападки на президента на Марек Йордан Андреев преди няколко седмици показаха, че има и елемент на преувеличаване.

 На червено-черните им предстои да покажат каква е истината. Ясно е, че ако имаш претенции да си голям трябва да се мериш с големите. Въпреки доброто си представяне, столичният клуб се провали в това начинание през есента. Отборът спечели само една точка от мачовете си с Левски, ЦСКА и Литекс. По сценарий загуби безславно на “Герена” (0:3), също по сценарий падна в Ловеч (1:2) и изтръгна точка срещу армейците (1:1) на собствен терен в двубой, който едва ли може да послужи за пример.

 Сблъсъците със същите съперници предстоят отново. Няма да е изненада ако Локо спечели срещу оранжевите в събота. Но думата ни е за истинските грандове. Комплексът, който железничарите имат от сини и червени е тема, която е дискутирана не веднъж. Въпреки второто си място, тимът на Стефан Грозданов все още не знае как се побеждават ЦСКА и Левски. Ако червено-черните опровергаят това твърдение ще натрият носовете на критиците си. И ще докажат, че наистина са израстнали във всяко едно отношение. Ако обаче не го сторят, ще бъдат критикувани. И с право. Тогава ще бъде много по-лесно да се каже, че си взимат другите мачове със съдийска помощ.
А по въпроса за шампионската титла – за сега няма да отваряме дума. Нали Николай Гигов забрани. 


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

2.8906