Red-Black Pride

  [BG]   EN  
Red-Black Pride

 
Рейтинг: 3.00
(130)
Начало
История на ЛОКОМОТИВ
Новини за ЛОКОМОТИВ
Публикации
Статистика
Отборът
ДВУБОИТЕ - Видео
ФЕНОВЕТЕ - Видео
ФЕНОВЕТЕ - Аудио ;)
Връзки



Новини за ЛОКОМОТИВ / новини

16 Март 07, 22:57
Локо (Сф) задмина ЦСКА

Локомотив София се изкачи на второ място във временното класиране на А група поне до неделя, когато ЦСКА приема Литекс на стадион “Българска армия”. Днес столичните “железничари” не срещнаха трудности срещу опашкаря Родопа Смолян и го победиха с 5:0 на своя стадион “Локомотив” в столичния квартал “Надежда”. Така “червено-черните” събраха актив от 42 точки, като по този начин изпревариха ЦСКА, който има 39. В друг изтеглен мач от 18-ия кръг на А група Марек победи Чермоморец с 4:1. Останалите срещи от кръга са: Левски – Вихрен, Берое – Беласица, Ботев Пд – Черно Море, Славия – Локомотив Пд, Рилски Спортист – Спартак Варна.

Агенция "Фокус"
“Ройтерс”: Локомотив Сф разби Родопа с 5:0 и се изкачи на второ място

София. Локомотив София подчерта амбициите си за място в Европейските клубни турнири догодина след победа с 5:0 над скромния тим на Родопа, която им помогна да се изкачат на второ място в българското първенство, съобщава “Ройтерс”. Шампионът Левски, който няма загуба до този момент, оглавява класирането с 45 точки от 17 мача, следван от Локомотив с 42 точки от 18 мача. ЦСКА София е на трета позиция с 39.
“Железничарите”, които записаха четвърта поредна победа в “А” група, взеха преднина в 15-ата минута, когато централният бранител Георги Марков отбеляза с глава след центриране на ветерана Христо Коилов. Иван Пасков удвои преднината на Локомотив девет минути след почивката, а смяната Христо Марков реши всичко като направи 3:0 в 64-ата минута. В последните 15 минути на срещата голмайсторът в първенството Цветан Генков отбеляза два пъти, за да оформи голoвата си сметка до този момент на 14 попадения.
Родопа е все по-близо до изпадане от А група след шест поредни мача без победа. Тимът се намира на 15 позиция с актив от 11 точки.
В друг мач днес, Марек Дупница победи последния в класирането Черноморец с 4:1 и се изкачи на 11 място.

Агенция "Фокус"
Локо (Сф) излезе на второ място в "А" група след 5:0 над Родопа


София. Локо (Сф) победи с 5:0 Родопа и излезе на второ място в класирането на "А" група, предаде репортер на Агенция "Фокус". "Червено-черните" вече имат 42 точки, с 3 повече от ЦСКА, който в неделя приема Литекс. Лидер е Левски с 45, шампионите играят утре като домакини с Вихрен. В днешния мач на стадиона в "Надежда" Локо нямаше никакви проблеми срещу Родопа. В 15-та минута Георги Марков засече топката с глава след центриране на Христо Коилов от фаул и я прати в мрежата на гостите. Малко преди това Даниел Пеев вкара гол за Родопа от фаул, но той бе правилно отменен от рефера Ивайло Петров. Причината бе, че Пеев стреля преди сигнал от съдията. Второто попадение за домакините отбеляза Иван Пасков в 54-ата минута на срещата. Тогава той засече точно центриране от ъглов удар. Третия гол вкара Христо Марков в 65-та минута. Младокът получи пас от Христо Коилов и прати топката в мрежата на тима от Смолян. До края на мача Цветан Генков, който бе наблюдаван от пратеник на Борусия (Дортмунд), вкара поредните си два гола за Локо (Сф). В 78-та минута той засече центриране на Иван Павлов за 4:0. В 87-та минута националът вкара за крайното 5:0 след самостоятелна акция и удар по диагонала. Генков води в ранглистата на голмайсторите в "А" група. От началото на сезона той е реализирал 15 попадения




Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0763