Red-Black Pride

  [BG]   EN  
Red-Black Pride

 
Рейтинг: 3.00
(130)
Начало
История на ЛОКОМОТИВ
Новини за ЛОКОМОТИВ
Публикации
Статистика
Отборът
ДВУБОИТЕ - Видео
ФЕНОВЕТЕ - Видео
ФЕНОВЕТЕ - Аудио ;)
Връзки



Новини за ЛОКОМОТИВ / новини

16 Март 07, 11:48
Марек загуби от Локомотив София с 1:2

Среща от 17-тия кръг на А футболна група:
Марек - Локомотив София 1:2
Голмайстори: 0:1 Саша Антунович 16, 1:1 Иван Редовски 34, 1:2 Цветан Генков 71

Състави Марек - Баснарков, Бойчев (82 Благоев), Таскович, Св.Георгиев, Бачев, Кръстев, Костурков, Редовски (72 Томе), Петев, Хазуров, Димитър Георгиев

Локомотив - Голубович, Марков, Списич (61 Атанасов), Генков, Дафчев (89 Пасков), Антунович, Куилов, Орачев, Караджинов, Савич, Дончев (73 Върбанов)

Жълти картони: Игор Таскович 12 (Марек), Калоян Караджинов 39, Димо Атанасов 78 (Локомотив София)

Главен съдия: Жером Лапериер от Швейцария
Стадион "Бончук", Зрители - 3100

Локомотив София победи Марек с 2:1 в един от очакваните с интерес мачове от втория пролетен кръг на А група. Гостуването в Дупница предварително бе смятано за доста тежко за столичните железничари, като преди тази среща ръководствата на двата отбора си размениха много остри реплики.

По желание на Локомотив двубоят бе ръководен от чужд рефер. Съдията си навлече гнева след края на срещата на президента на Марек Йордан Андреев, който заяви, че той е бил купен от Локомотив. Андреев заяви че няма доказателства за това, като доказателствата са само поведението на съдията по време на мача.

Андреев най-вероятно визираше 23-та минута, в която след като топката срещна в наказателното поле ръката на защитника Стефан Дончев, швейцарецът остана безмълвен. Иначе, Марек започна предпазливо срещата, но допусна гол, като в 16-та минута Генков подаде към Антунович и той от непосредствена близост откри резултата.

В 34 минута Димитър Георгиев центрира към Редовски и той изравни. До края на полувремето по-активни бяха домакините от Дупница, но пропуснаха изгодни положения пред противниковата врата.

През втората част играта бе скучна, но железничарите изчакаха удобен момент и след като се възползваха от грешка в отбраната на Марек в 70 минута Генков донесе победата и трите точки.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

7.3348