Red-Black Pride

  [BG]   EN  
Red-Black Pride

 
Рейтинг: 3.00
(130)
Начало
История на ЛОКОМОТИВ
Новини за ЛОКОМОТИВ
Публикации
Статистика
Отборът
ДВУБОИТЕ - Видео
ФЕНОВЕТЕ - Видео
ФЕНОВЕТЕ - Аудио ;)
Връзки



Новини за ЛОКОМОТИВ / новини

19 Февруари 07, 00:33
Левски иска Генков от лятото

 

Левски отново пожела да привлече Цветан Генков на "Герена", пише "Меридиан мач". Ръководството на "сините" иска нападателят на Локомотив (Сф) да подсили отбора от лятото, когато тимът най-вероятно отново ще атакува групите на Шампионската лига. Шампионът на България искаше Генков и преди шест месеца, но тогава поставената сума от 1 млн. евро се стори твърде висока на ръководството.

 Предложението на Левски към Локомотив на този етап е свързано с бъдещото развитие на звездата. "Сините" искат да вземат Генков за ниска трансферна сума, но Локомотив да запази голяма част от правата му, като по този начин ще прибере голяма част от парите при следващ трансфер на играча. Ръководството на Левски убеждава "железничарите", че младокът може да бъде продаден за добри пари в чужбина, само ако играе със синята фланелка.

 Както е известно в края на януари пропадна анонсирания трансфер на Генков в Ливорно. Според много хора това е било само трансферен блъф. Дори държавният селекционер Христо Стоичков се усъмни в изнесените от Локомотив и Ливорно факти.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.1106