Red-Black Pride

  [BG]   EN  
Red-Black Pride

 
Рейтинг: 3.00
(130)
Начало
История на ЛОКОМОТИВ
Новини за ЛОКОМОТИВ
Публикации
Статистика
Отборът
ДВУБОИТЕ - Видео
ФЕНОВЕТЕ - Видео
ФЕНОВЕТЕ - Аудио ;)
Връзки



Новини за ЛОКОМОТИВ / новини

13 Февруари 07, 22:22
Вирус повали Христо Коилов
Най-опитният в състава на Локомотив (Сф) Христо Коилов пропусна първите две занимания на тима в Агия Напа, информира "7 дни спорт".

37-годишният халф е с висока температура и след консултация с лекаря на тима Павел Филипов остана в хотела в неделя вечерта. Заради болки в коляното индивидуална подготовка води нападателят Цветан Генков. Националът върти обиколки заедно с кондиционния спец Краси Пунчев.

С останалите не тренира и Иво Иванов. Тримата вероятно ще пропуснат днешната контрола с румънския Клуж. Проверката е една от четирите, които Локомотив ще изиграе по време на престоя си в Кипър. В същото време стана ясно, че, трансфeрът на вратаря на Спартак (Пд) Румен Тинков в Локомотив (Сф) пропада. Причината е високата трансферна сума, която са поискали от ръководството на пловдивския тим.

"Опитахме да го вземем, но поискаха за него колосална сума", разкриха от щаба на червено-черните.

Така в момента треньорът на вратарите Борис Манолков разполага само с двама души за този пост. Това са сърбинът Урош Голубович и младият Валентин Галев. Третият вратар Владимир Манолков бе преотстъпен на Рилски спортист.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0847