Red-Black Pride

  [BG]   EN  
Red-Black Pride

 
Рейтинг: 3.00
(130)
Начало
История на ЛОКОМОТИВ
Новини за ЛОКОМОТИВ
Публикации
Статистика
Отборът
ДВУБОИТЕ - Видео
ФЕНОВЕТЕ - Видео
ФЕНОВЕТЕ - Аудио ;)
Връзки



Новини за ЛОКОМОТИВ / новини

22 Януари 07, 23:30
Локомотив София замина на лагер.
Отборът на Локомотив София замина на първи подготвителен лагер в Златни пясъци, предаде БТА. Старши треньорът Стефан Грозданов качи днес на клубния автобус 25 футболисти. 

В групата бяха включени и двама юноши - полузащитниците Николай Димитров и Венцислав Христов.

В черноморския курорт тимът ще отседне в хотел "Астера" и ще се готви в продължение на две седмици. Запланувани са контроли с втородивизионните отбори Добруджа и Шумен.

"Железничарите" се завръщат в София на 28 януари, два дни по-късно предстои втората част от зимната подготовка - шестдневен лагер в гръцкия курорт Катерини. Там ще бъдат изиграни два контролни мача - с елитните гръцки тимове на Арис Солун и Лариса.

Третата част на на подготовката ще се проведе на остров Кипър през втората половина на февруари. Там ще бъдат изиграни четири приятелски двубоя - с отбори от Чехия и Румъния.

Днес стана ясно, че отборът не се е отказал от намерението си да привлече Виктор Списич.

В петък хърватският полузащитник не успя да разтрогне договора си с Берое на заседанието на Арбитражната комисия към БФС.

"В процеси на преговори сме. Ако ръководството ни се договори с колегите от Стара Загора за приемлива трансферна сума, няма проблем Списич да заиграе при нас. Имаме нужда точно от такъв тип футболист", заяви Стефан Грозданов. Сериозно обаче е намалял интересът на Локомотив София към защитника на Берое Ваня Дзаферович, който подобно на сънародника си Списич не успя да разтрогне договора си в петък. На неговия пост "железничарите" имат достатъчно футболисти и не са склонни да плащат за услугите му трансферна сума.

Тимът от квартал "Надежда" е пренасочил вниманието си с към Николай Домакинов. Интерес към бранителя обаче "червено-черните" не са появявали, докато той е бил футболист на Ботев Пловдив.

"След като в петък Домакинов разтрогна с "канарчетата", вече и той е вариант за наше ново попълнение", разкри Грозданов. Продължават преговорите и с нападателя Владимир Джилас, който успя да развали контракта си с Марек. Интерес към него обаче проявява и друг столичен тим ЦСКА.

"По този повод Йордан Андреев да пита членовете на Арбитражната комисия дали не са взели пари и от ЦСКА", коментира в свой стил Стефан Грозданов обвиненията на президента на дупнишкия тим, че членовете на комисията обслужват интересите на Локомотив София.

В тима не скриха задоволството си от бързото възстановяване на трайно контузените основни футболисти Иван Пасков, Марчо Дафчев и Иво Иванов. "Надявам се по-скоро да започна занимания с топка, дано болките да са вече минало", заяви Марчо Дафчев.

"За лагера край морето си пожелавам само здраве - на тази възраст да губиш ритъм заради травми е много неприятно", коментира младежкият национал Иво Иванов.

В автобуса на Локомотив София за черноморския курорт замина и единственото ново попълнение до момента - 21-годишният нападател Румен Рангелов.

"Надявам се до началото на първенството да бъдат изчистени всички проблеми с предишния ми клуб Ботев Враца и да мога да бъда картотекиран в Локомотив навреме за първия пролетен кръг", заяви Рангелов, голмайстор на Северозападната "В" група.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

2.991