Red-Black Pride

  [BG]   EN  
Red-Black Pride

 
Рейтинг: 3.00
(130)
Начало
История на ЛОКОМОТИВ
Новини за ЛОКОМОТИВ
Публикации
Статистика
Отборът
ДВУБОИТЕ - Видео
ФЕНОВЕТЕ - Видео
ФЕНОВЕТЕ - Аудио ;)
Връзки



Новини за ЛОКОМОТИВ / новини

10 Декември 06, 20:32
Стефан Грозданов: На Левски и ЦСКА ще им бъде трудно срещу нас през пролетта!!!
Старши-треньорът на Локомотив (София) Стефан Грозданов оцени като добро представянето на отбора през есенния дял от първенството на "А" група. Според него "железничарите" няма да имат сили да се преборят за по-предно място в класирането от третото, което заемат в момента. За равносметката на годината и бъдещите си планове като треньор на Локо, Стефан Грозданов отговори на въпросите на репортера на Агенция "Фокус" Димитър Георгиев.

- Г-н Грозданов, как оценявате представянето на Локомотив (София) през есенния полусезон?
- Доволен съм от представянето на Локомотив през сезона, но имам и някои забележки. Не съм доволен от начина, по който отпаднахме от турнира за Купата на България. Някои от нашите футболисти подцениха мача с Пирин, който загубихме по нелеп начин. Искам да изразя задоволство от успешното ни представяне в евротурнирите. Все пак този отбор не бе участвал в турнирите повече от 10 години. За малко щяхме да се класираме и в груповата фаза на УЕФА, но за съжаление малко не ни достигна.
- Има ли сили отборът да се пребори за по-предно място в класирането на шампионата?
- Не. Двата ни преки конкурента Левски и ЦСКА са достатъчно сериозни и комплектовани отбори. Мисля, че няма да имаме сили да се преборим с тях. Единственото, което мога да им кажа е, че няма да им бъде никак леко в мачовете с Локомотив. Нека да се готвят за трудни двубои срещу нас.
- Наясно ли сте със селекцията. Какви играчи ще бъдат привлечени в състава?
- Готови сме със селекцията. Аз и хората от ръководството сме наясно с футболистите, които трябва да привлечем. Няма да ви кажа имена, защото не е коректно, тъй като в момента те имат договори с отборите си.
- Към футблолисти от нашето първенство или към чужденци е интересът ви?
- Има играчи и от нашето първенство, и от чужбина.
- Ще има ли освободени или преотстъпени футболисти на други отбори?
- Ще преотстъпим Пламен Крумов и Любомир Величков, за да може да придобият малко повече опит на друго място. Милен Радуканов пък ще се яви на заседанието на Арбитражната комисия на БФС, което ще се състои на 14 декември, за да разтрогне договора си с клуба по взаимно съгласие. Хърватинът Томислав Мишура също ще го освободим, тъй като не се доказа пред нас в краткия си престой.
-Наясно ли сте с програмата за подготовка?
- Събираме се на 8 януари. Тогава ще бъде първата ни тренировка за годината. Ще останем една седмица в София. След това ще отидем на лагер във Варна, където ще останем до края на януари. През февруари ще бъдем в Агия Напа.
- Наясно ли сте със съперниците си за контролите?
- Ще играем с елитните гръцки отбори Арис и Ираклис. Срещите ще са на 6 и на 8 февруари.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.6715