Red-Black Pride

  [BG]   EN  
Red-Black Pride

 
Рейтинг: 3.00
(130)
Начало
История на ЛОКОМОТИВ
Новини за ЛОКОМОТИВ
Публикации
Статистика
Отборът
ДВУБОИТЕ - Видео
ФЕНОВЕТЕ - Видео
ФЕНОВЕТЕ - Аудио ;)
Връзки



Новини за ЛОКОМОТИВ / новини

15 Ноември 06, 23:21
Цветан Генков: Уморени сме!
Голмайсторът на Локомотив (София) Цветан Генков смята, че спадът в играта на отбора се дължи на натрупаната умора от сгъстения цикъл през есента. Столичните "железничари" отстъпиха на ЦСКА втората позиция в класирането на "А" група след равенството 2:2 при гостуването на Берое.

Въпреки изпуснатата победа, Генков не споделя мнението, че в Локомотив (София) има криза.

"Нормално е в края на полусезона да се натрупа умора. От 2 години играем 14-15 футболисти постоянно, не разполагаме с 22-ама равностойни играчи. За равенството с Берое сами сме си виновни, но за криза в отбора не може да се говори", заяви Цветан Генков.

Нападателят бе избран за футболист на месец октомври в допитването на пресклуб "България" до спортните журналисти.

Генков събра 12 гласа от 24 гласували, 5 получи Тодор Колев от Славия, 4 - Саша Антунович (Локомотив София) и 3 - Георги Бачев (Вихрен).

Цветан Генков е готов да играе в чужбина, но трансферът в западен клуб не му е фиксидея.

"Не знам нищо за мой трансфер. Затова трябва да питате ръководството. Тези информации, че ме искат големи европейски отбори могат само да ме амбицират да играя още по-силно.

Желанието на всеки футболист е да играе в силен западен клуб. Аз вече съм на 22 години, а годинките си летят, затова мисля, че съм готов да се справя с предизвикателството, ако бъда продаден в чужбина. От големите европейски първенства харесвам испанското, но това не значи, че ще заиграя там", каза още Цветан Генков.

Голмайсторът на Локомотив очаква с нетърпение дербито с лидера в класирането Левски в събота.

"Левски е доста класен отбор с добри футболисти и добро ръководство. Ние ще излезем мотивирани да покажем най-добрата си игра и дано да се получи хубав мач", каза Генков.

Младият нападател не се притеснява от съдийството за предстоящия мач с Левски. Според него, прекалено много внимание се обръща на съдийските грешки.

"Много сме дребнави по отношение на съдийските грешки. Съдиите свирят нормално, не съм съгласен, че ни подкрепят. Ние играем добър футбол и това явно дразни някои отбори", каза още Цветан Генков.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.0614