Red-Black Pride

  [BG]   EN  
Red-Black Pride

 
Рейтинг: 3.00
(130)
Начало
История на ЛОКОМОТИВ
Новини за ЛОКОМОТИВ
Публикации
Статистика
Отборът
ДВУБОИТЕ - Видео
ФЕНОВЕТЕ - Видео
ФЕНОВЕТЕ - Аудио ;)
Връзки



Новини за ЛОКОМОТИВ / новини

Вземи в gLOG
02 Ноември 06, 13:27
Локомотив (София) губи Марчо Дафчев до края на полусезона!!!
Плеймейкърът на Локомотив (София) Марчо Дафчев няма да се върне в игра по-рано от февруари, обяви днес изпълнителният директор на клуба Иво Тонев.

Дафчев, определян като ключовата фигура в халфовата линия, страда от контузии от началото на септември. Най-напред той имаше разтежение, което не беше излекувано, а преди втората среща с Фейенорд се оплака и от болки в коляното.

Той влезе в игра срещу ЦСКА, както и срещу Славия, но тогава пък травмата му се възобнови. Доста по-добро е положението с централния защитник Диян Дончев, който също се контузи срещу Славия. Дончев ще играе още тази седмица срещу Ботев (Пд).

"По-далече нямаше как да пътуваме. Но ние приемаме този жребий и ще играем с пълни сили, за да продължим напред. Нашите цели са високи във всички първенства и турнири, в които участваме. Калиакра е сериозен отбор, играе на добро ниво в "Б" група, а има и доста опитни играчи", каза още Иво Тонев.

Тонев допълни, че пред Локомотив се очертават доста пътувания. Най-напред мач с Калиакра в турнира за Купата, а след това и до Стара Загора в мач от първенството.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4125