Red-Black Pride

  [BG]   EN  
Red-Black Pride

 
Рейтинг: 3.00
(130)
Начало
История на ЛОКОМОТИВ
Новини за ЛОКОМОТИВ
Публикации
Статистика
Отборът
ДВУБОИТЕ - Видео
ФЕНОВЕТЕ - Видео
ФЕНОВЕТЕ - Аудио ;)
Връзки



Новини за ЛОКОМОТИВ / новини

Вземи в gLOG
29 Октомври 06, 09:27
Славия и Локомотив не излъчиха победител в столичното дерби!!!
Славия пропусна да спечели трета поредна победа и четвърта в първенството завършайки 1:1 на собствен терен с Локомотив в софийското дерби от 11-ия кръг.

"Белите" бяха по-активни, докато гостите от Надежда успяха да измъкнат точката само след два точни удара в очертанията на вратата.

Тодор Колев откри резултата в 49-ата минута след грешка на Калоян Караджинов, за когото се твърдеше, че няма да играе поне до Нова година, а Саша Антунович изравни в 74-ата минута.

Срещата започна доста нервно, двата тима не създаваха голови ситуации, въпреки че Славия имаше териториално надмощие. В края на първото полувреме играчите на треньора Ратко Достанич упражниха натиск и на три пъти можеха да стигнат до гол.

Най-напред Ангел Стойков можеше да открие, но вратарят Голубович извади в корнер. Само минута по-късно Лазаревски проби от дясно, преодоля и вратаря, но не върна точно топката и защитата на Локомотив ликвидира опасността. В 42-ата минута пък Мечечиев не застигна пас на Илия Илиев, който щеше да го изведе очи в очи срещу вратаря.

Калоян Караджинов не успя да си поведе както трябва топката, която му беше подадена от начален удар от вратаря, Тодор Колев му я открадна и с плътен удар от границата на наказателното поле откри за домакините в 49-ата минута. Локомотивци се активизираха, но за първи път улучиха вратата чак в 68-ата минута. Хърватският дебютант Томислав Мишура получи пас от Христо Коилов, но Емил Петров спаси удара му. В 52-ата минута пък Марчо Дафчев стреля от границата на наказателното поле, но не успя да улучи вратата, а след мача се оказа, че е с травма.

Съдията Димчо Радев не отсъди фаул срещу Борислав Павлов от Славия в 74-ата минута в центъра на терена, гостите взеха топката и след комбинация тя попадна в Антунович, който вкара от 20 метра. В последните минути Костадин Джамбазов и Ангел Стойков от Славия имаха възможности, но се разминаха с гола.


След мача

Ратко Достанич, наставник на Славия:
"Славия загуби днес две точки и аз съжалявам за момчетата, които се постараха да спечелят победа. Имаше малко напрежение и в двата състава, за нас мога да кажа, че през първото полувреме направихме доста грешки и не успяхме да намерим ритъма. Имахме повече голови положения от съперника и логиката изискваше ние да спечелим. Смятам, че при изравнителния гол на Локомотив имаше фаул срещу Борислав Павлов и аз изгледах ситуацията на видеозапис в съблекалнята. Видеоматериалът затвърди това мое мнение. В тази ситуация нашите футболисти очакваха сигнал от рефера и не успяха да се организират и да реагират на атаката".

Стефан Грозданов, старши треньор на Локомотив (София):
"Имахме възможност да тръгнем отново нагоре, но не изиграхме срещата както би трябвало. Имаше много грешки на терена и от двата отбора, получи се нестройна игра. За нашия отбор имам обяснение- това ни е 18-и мач от началото на сезона, а разчитаме всичко на 13-14 души. Така че се е натрупала умора. Мисля, че равенството е логично. Нека това не е оправдание, пък и няма за какво да се оправдавам, тъй като имаме едва една загуба. Завършихме мача с двама контузени- Марчо Дафчев и Диян Дончев".

Калоян Караджинов, полузащитник на Локомотив (София):
"Ядосан съм, защото сгреших за гола и оттам загубихме 2 точки. Иначе съм здрав, претърпях операцията във вторник и сега играх напълно нормално, без никакви проблеми. Свалих маската по време на срещата, защото ми пречеше".

Николай Гигов, президент на Локомотив (София):
"На този етап Генков е непродаваем. Ще разгледаме офертите, които пристигат чак по Нова година, но не мисля, че ще се разделим с него", заяви Николай Гигов. Той не беше очарован от представянето на тима днес и допълни, че ще забрани на играчите да дават изявления. Локомотивци повече се изявявали по медиите, отколкото на терена.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

4.8189