Red-Black Pride

  [BG]   EN  
Red-Black Pride

 
Рейтинг: 3.00
(130)
Начало
История на ЛОКОМОТИВ
Новини за ЛОКОМОТИВ
Публикации
Статистика
Отборът
ДВУБОИТЕ - Видео
ФЕНОВЕТЕ - Видео
ФЕНОВЕТЕ - Аудио ;)
Връзки



Новини за ЛОКОМОТИВ / новини

Вземи в gLOG
17 Октомври 06, 15:38
Локомотив София окупира върховете в две класации
Добрата игра на столичния Локомотив в последния месец доведе до логично признание към треньора и играчите от страна на медиите. С 13 от 25 възможни гласа Стефан Грозданов бе определен за треньор на месец септември, а 14 гласа от 23 качиха Саша Антунович на върха в подреждането за футболист на девети кръг.

В пресклуб "България" днес двамата бяха наградени от главния редактор на в-к "Футбол" Захари Николов. Това е втора награда за Стефан Грозданов след март 2004 г, докато за Саша Антунович това е трето признание след първи и единайсети кръг от миналото първенство.

"Благодаря за уважението", заяви Грозданов. "Колкото и да е шаблонно - това е награда за целия тим. Момчетата се стараха, изиграхме нелоши мачове, в челото на класирането сме. Отпаднахме достойно в УЕФА, така че наградата е оценка за добрата ни работа в последните седмици. За мен е важно да вървим напред и да следваме добрите тенденции. От две години се развиваме в насоката, в която аз искам", продължи наставникът.

"Имаме по-къса резервна скамейка, но момчетата разбраха важността на момента и се справиха с напрежението след отпадaнeто от УЕФА. Предстои ни мач с ЦСКА. Срещу тях играем добре в последните мачове, но не можем да победим. Няма с какво да се изненадаме с колегата Марков, така че започваме битка от първата минута. Дано да имаме и късмет този път. Имаме нов играч, който засега ме впечатлява с добрите си изяви, но въпреки това ще е на нещо като проби до края на полусезона", завърши Грозданов.

"Аз също благодаря за доверието. Не мога да кажа, че имаше напрежение в мен заради малкото голове, които бях отбелязал досега. Успехът е за целия отбор. Който от съотборниците ми да беше тук сега ,нямаше да е несправедливо. В Сърбия имам няколко хеттрика, а тук ми е за първи път. В основата на успехите ни са добрия колектив и опита", бяха думите на Саша Антунович.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1623