Red-Black Pride

  [BG]   EN  
Red-Black Pride

 
Рейтинг: 3.00
(130)
Начало
История на ЛОКОМОТИВ
Новини за ЛОКОМОТИВ
Публикации
Статистика
Отборът
ДВУБОИТЕ - Видео
ФЕНОВЕТЕ - Видео
ФЕНОВЕТЕ - Аудио ;)
Връзки



Новини за ЛОКОМОТИВ / новини

29 Септември 06, 10:46 / Автор: madridd
Грозданов: Тези срещи ще останат в историята на клуба

Надиграхме ги и в двата мача, ядосва се Иво Тонев.

Старши треньорът на Локомотив (София) Стефан Грозданов не скри мъката си от отпадането на неговия тим от Фейенорд, но уточни, че представянето на "железничарите" е било забележително. 

"Като футбол съм доволен от представянето ни. Естествено не мога да бъда доволен от резултата. Всички се стараха. Не мога да се сърдя на Генков за пропуска през първото полувреме. След това Дорбев, Коилов и Руменов също имаха шансове, но не успяха да вкарат", заяви Гросданов.  

"Естествено огромна роля за отпадането ни изигра равенството в София, както и изпуснатите положения. Поздравявам футболистите, които надиграха Фейенорд. Тези срещи ще останат в историята на клуба като нещо положително. Отпаднахме, но напускаме турнира с високо вдигнати глави, защото в шест мача не допуснахме загуба", гордо завърши опитният специалист.

"Надиграхме ги, както и в първия мач. Имахме повече чисти положения, но не успяхме да реализираме така важния гол. Холандците отново не ни изненадаха с нищо. Играха по същия начин, както и в София. Само липсата на шанс ни лиши от заслужено класиране. Няма от какво да се срамуваме. Животът  продължава", бе мнението на изпълнителният директор на столичани Иво Тонев.


"Играхме по-добре от Фейенорд. Имахме три чисти положения, но нямахме шанс да ги реализираме. Още в София изпуснахме питомното, а тук трябваше да гоним дивото. Да се надяваме отново да се класираме за турнира на УЕФА пък дано през следващия сезон успеем да влезем в групите", сподели капитанът Кристиан Добрев.

На другия плюс бяха в лагера на холандците. Те бяха щастливи от трудно постигнатата крайна победа и от това, че все пак ще се състезават в груповата фаза на турнира. 

"Радвам се, че успяхме да влезем в групите на УЕФА. И за играчите, и за клубът това бе много важно. Не се представихме на нужното ниво, но най-същественото е, че продължаваме напред. Не успяхме да използваме малкото си положения. Бяхме припряни в средната
линия. Избързвахме в решителните моменти пред вратата и  рядко достигахме до изгодни позиции. Публиката беше фантастична. Феновете ни заслужават специални комплименти за подкрепата им към нас в този мач", каза след края на мача старши треньорът на Фейенорд Ервин Куман. 


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.8691