Red-Black Pride

  [BG]   EN  
Red-Black Pride

 
Рейтинг: 3.00
(130)
Начало
История на ЛОКОМОТИВ
Новини за ЛОКОМОТИВ
Публикации
Статистика
Отборът
ДВУБОИТЕ - Видео
ФЕНОВЕТЕ - Видео
ФЕНОВЕТЕ - Аудио ;)
Връзки



Новини за ЛОКОМОТИВ / новини

29 Септември 06, 10:39 / Автор: madridd
Локо (Сф) отпадна без загубен мач

Локомотив (София) направи 0:0 като гост на Фейенорд в среща-реванш от първия кръг на турнира за Купата на УЕФА и след 2:2 в първия мач сложи точка на представянето си в Европа този сезон. След цяло десетилетие отсъствие от европейската сцена столичните „железничари” записаха 6 мача, от които не допуснаха нито едно поражение (3 победи и 3 равенства) и имат защо да са с високо вдигнати глави.

 Пред около 20 000 зрители на „Де Куип” в Ротердам българите максимално затрудниха именития си съперник и доказаха, че се развиват по правилен път. При малко повече късмет отборът на треньора Стефан Грозданов можеше и да вкара така мечтания гол, който щеше да е „златен”. Най-близо до това беше централният нападател Цветан Генков, който пропусна, останал сам срещу вратаря на Фейенорд.

 През всичките 90 минути холандците действаха предпазливо и на моменти дори страхливо и това допълнително затрудни гостите от България. В последните минути реферът отмени попадение за тима на Ервин Куман, което беше единственото по-сериозно положение пред вратата на Урош Голубович. Липсата на Марчо Дафчев в халфовата линия и най-вече при статичните положения се оказа решаваща.

 



ФЕЙЕНОРД – ЛОКО (СФ) 0:0

в първия мач 2:2, Фейенорд продължава по правилото за повече отбелязани голове на чужд терен

ФЕЙЕНОРД: Тимер, Бюис, Грийн, Дренте, Саиди, Лусиус, Хофс (69-Колка), Пардо, Де Гузман, Бусабун (82-Хуйсехемс), Ван Хойдонк

ЛОКО (СФ): Голубович, Савич, Марков (78-Цветков), Д. Дончев, Орачев, Коилов, Караджинов (65-Атанасов), И. Иванов, Добрев, Антунович, Генков


Рефер: Иван Бебек (Хърватия)
Стадион: „Де Куип”, Ротердам


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.0589