Red-Black Pride

  [BG]   EN  
Red-Black Pride

 
Рейтинг: 3.00
(130)
Начало
История на ЛОКОМОТИВ
Новини за ЛОКОМОТИВ
Публикации
Статистика
Отборът
ДВУБОИТЕ - Видео
ФЕНОВЕТЕ - Видео
ФЕНОВЕТЕ - Аудио ;)
Връзки



Новини за ЛОКОМОТИВ / новини

Вземи в gLOG
12 Септември 06, 18:43
Иво Тонев: Искаме от момчетата да играят футбол срещу Фейенорд
София. „Впечатлен съм от начина, по който работят във Фейенорд. Има какво да се научи от такива отбори. Реномето на съперника ни мотивира допълнително и ни амбицира да излезем със самочувствие на терена и да се представим достойно. Вярвам във възможностите на нашите футболисти. Като ръководство от тях искаме само да играят футбол, а ако го играят по-добре от холандците това само ще ни зарадва”, заяви на специален брифинг в Пресклуб „България” изпълнителният директор на Локомотив (Сф) Иво Тонев. Днес от 19.30 ч. отборът тренира на стадион „Българска армия”, а утре по същото време - на терена в комплекс „Царско село”, където футболистите са на лагер. Холандците пристигат утре в 13.55 ч. с редовен полет от Амстердам и ще отседнат в хотел "Кемпински-Зографски". В 19.00 ч. е предвидена пресконференцията на треньора им Ервин Куман, а половин час по-късно ще започне тренировката им на стадиона. Очакват се около 120-150 запалянковци, които ще пристигнат заедно с отбора и ще наблюдават мача срещу билети от 4 лв. Според договорка между двата клуба за тази цена (малко над 2 евро) същият брой фенове на Локо ще гледат реванша в Холандия след две седмици.
Днес следобед ще бъдат пуснати в свободна продажба и билетите за мача в четвъртък, чието начало по желание на излъчващата го холандска телевизия е в 21.15 ч. „Досега нито една българска телевизия не е изявила желание да излъчва срещата”, съобщи Иво Тонев. „Затова искам да приканя всички, които обичат футбола да дойдат на стадиона и да подкрепят един български отбор. Нашият клуб държи телевизионните права така, че ако някой прояви желание да излъчи мача, сме готови да преговаряме”, допълни шефа на „червено-черните”. Според него няма да има проблеми с титулярния състав, като се изключи наказания Дарко Савич, който има и здравословни проблеми, както и все още неотшумялата контузия на Калоян Караджинов.
Запитан за изявленията на боса на Черно море след съботния мач на Локо (Сф)във Варна, Иво Тонев изрази мнението на ръководството, че Красен Кралев е допуснал грешка, като е нарекъл „отборче” тимът, който няколко пъти е бил шампион на страната, носител на купата, който е фактор в първенството и институция в българския футбол не от вчера. Той изрази своето уважение към отбора на варненци и им пожела успех в шампионата, но не може да допусне „човек, който е абсолютно анонимен за българския футбол да обижда отбор като Локомотив (Сф)”.
"Вярно е, че през първото полувреме играхме слабо, но през второто ги надиграхме изцяло. Локомотив играе честно и се стремим да побеждаваме честно противника си. Ние не сме адвокати на съдията и затова предложих да се направи разпечатка на телефона на Димитър Димитров от 5 до 9 септември и да се провери с кого е разговарял. Ние няма от какво да се притесняваме”, бе категоричен Тонев.

В заключение изпълнителният директор на „железничарите” заяви, че желанието на ръководството на отбора е в следващия цикъл на европейските турнири да играят на собствения си стадион, но засега те са само гости на него и могат да отделят средства само за козметични подобрения.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.6098