Red-Black Pride

  [BG]   EN  
Red-Black Pride

 
Рейтинг: 3.00
(130)
Начало
История на ЛОКОМОТИВ
Новини за ЛОКОМОТИВ
Публикации
Статистика
Отборът
ДВУБОИТЕ - Видео
ФЕНОВЕТЕ - Видео
ФЕНОВЕТЕ - Аудио ;)
Връзки



Новини за ЛОКОМОТИВ / новини

11 Септември 06, 12:04
Фейенорд губи петима за мача в София
Треньорът на Фейенорд Ервин Куман закри тренировките на тима преди дербито на Ротердам със Спарта днес от 15,30 ч. Съперникът на Локо (Сф) спечели само една точка досега и не е отбелязал гол в първите два кръга на първенството. Пред местните медии Куман заяви,че обмисля да смени схемата на игра, която миналия сезон бе 4-3-3.

"Направихме слаб старт и нещо трябва да се промени. Така не може да продължава, защото влизаме в много важен месец", каза Куман.

Кадровите проблеми пред спеца обаче не са никак малко. Защитниците Влаар (на снимката) и Колин (рамо) са контузени, а новопривлеченият белгиец Филип Леонар няма игрова практика. Тримата са аут и за първия двубой с Локо (Сф) в четвъртък. Почти сигурно в София няма да видим още двама титуляри Шрьодер и Кастелен, които отдавна са в лазарета. Възможно е Ервин да пусне днес в стартовите 11 купените наскоро Буйс (Гронинген) и Харистеас (Аякс), твърди клубният сайт.
"И двамата се включиха добре в тренировките", намекна Куман.

Фейенорд не е губил градското дерби от 26 март 2000 г. - 1:2, но на "Де Кюип". Като символичен гост на "Кастеел" носителят на КЕШ за 1970 г. има пет поредни победи.

Вероятен състав на Фейенорд: Тимер, Тиендали, Грине, Бахия, Дренте, Буйс, Хофс, Лусиус, Де Гузман, Хуйсегемс, Харистеас.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1084