Red-Black Pride

  [BG]   EN  
Red-Black Pride

 
Рейтинг: 3.00
(130)
Начало
История на ЛОКОМОТИВ
Новини за ЛОКОМОТИВ
Публикации
Статистика
Отборът
ДВУБОИТЕ - Видео
ФЕНОВЕТЕ - Видео
ФЕНОВЕТЕ - Аудио ;)
Връзки



Новини за ЛОКОМОТИВ / новини

15 Септември 09, 22:20
Окука: Само ние бием Левски така

 


Драгомир Окука, снимка: Георги Димитров/sportni.bg
 
12.09.2009
SPORTNI.bg
 

"Мисля, че заслужено победихме. Опитахме се да надиграем Левски. До последната минута трябва да ги атакуваш и да не им позволяваш да взимат инициативата. Имахме положения и вкарахме два гола", заяви на пресконференцията след мача Левски - Локо София (1:2) старши треньорът на Локо София Драгомир Окука.
   
"Вече трети път подред побеждаваме Левски, което досега нито един друг отбор в България не е правил. Показахме по-добър футбол от тях, но ми се иска занапред да побеждаваме така и по-слабите отбори. Разбира се, когато играеш срещу Левски няма нужда играчите да бъдат мотивирани допълнително", каза още той.
   
"Някои медии не ме разбраха преди мача и цитираха мои изказвания, но искам да кажа, че не мисля нищо лошо за Левски. Относно твърденията, че ще бъда уволнен, искам да кажа, че съм в много добри отношения и с президента Николай Гигов, и с директора Иво Тонев. Информациите за отстраняването ми са продукт само на един и същи вестник", коментира сърбинът.
   
"През пролетта играхме много добре, но не успяхме да се класираме в Европа. Затова реших, че няма нужда да се променя стила на игра. Тази година конкуренцията е по-голяма, но се надявам да се класираме за евротурнирите. Не можех да разчитам на Шпишич и Савич и групата ни е малка. Левски имаше много положения през второто полувреме, но ние заслужавахме да спечелим. Мисля, че съдията не повлия на резултата. Може би имаше още една дузпа за нас", завърши Драгомир Окука.

http://sportni.bg/?tid=40&oid=2530772&cid=4299


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

9.2441