Red-Black Pride

  [BG]   EN  
Red-Black Pride

 
Рейтинг: 3.00
(130)
Начало
История на ЛОКОМОТИВ
Новини за ЛОКОМОТИВ
Публикации
Статистика
Отборът
ДВУБОИТЕ - Видео
ФЕНОВЕТЕ - Видео
ФЕНОВЕТЕ - Аудио ;)
Връзки



Новини за ЛОКОМОТИВ / новини

03 Юни 09, 00:08
Петков срещу Камбуров за футболист на футболистите
02.06.2009
SPORTNI.bg


Вратарят на Левски - Георги Петков, който е един от номинираните в анкетата за "Футболист на футболистите", заяви, че е изключително щастлив от титлата на "сините", въпреки трудното начало на сезона. Петков триумфира за четвърти път като шампион с Левски в своя осми сезон в столичния отбор.
   
"Радващо е, че в тази година, в която започнахме много трудно, успяхме отново да станем шампиони. Сезонът стартира с неуспехи в европейските клубни турнири, но след това успяхме да стигнем до първото място", заяви Петков.
   
Левски отпадна от БАТЕ Борисов (Беларус) в третия предварителен кръг на Шампионската лига през август миналата година, а месец по-късно "сините" бяха елиминирани и от турнира за купата на УЕФА от словашкия Жилина.
   
"Много съм щастлив, че хората не са ме забравили и в анкетата за "Футболист на футболистите" има мои съотборници", каза още вратарят на Левски.
  
Нападателят на Локомотив (София) Мартин Камбуров, който също е един от номинираните в анкетата на Асоциацията на българските футболисти, поздрави отбора Черно море за класирането на трето място в шампионата.
   
"Играхме добре през втория полусезон, но малко не ни достигна да се класираме за европейските клубни турнири. Черно море и ние заслужавахме да играем в Европа. И двата отбора играха добре през пролетта. Все пак пожелавам успех на Черно море през следващия сезон", коментира Мартин Камбуров, който е начело в листата на голмайсторите в "А" група с 16 попадения.
   
Локомотив (София) не успя да се класира за европейските клубни турнири за първи път след 2005 година. 

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.106