Red-Black Pride

  [BG]   EN  
Red-Black Pride

 
Рейтинг: 3.00
(130)
Начало
История на ЛОКОМОТИВ
Новини за ЛОКОМОТИВ
Публикации
Статистика
Отборът
ДВУБОИТЕ - Видео
ФЕНОВЕТЕ - Видео
ФЕНОВЕТЕ - Аудио ;)
Връзки



Новини за ЛОКОМОТИВ / новини

03 Юни 09, 00:06
Локо София - цял сезон съдийски гаври
02.06.2009
SPORTNI.bg


Локомотив София проплака от съдийството в последните кръгове. В Надежда са убедени, че реферите са подпрели Черно море в борбата за третото място.

"С Димо Момиров ще занимавам изпълкома на 18 юни. Но след това, което се случи в последните кръгове, трябва да се направи сериозна селекция в съдийството",  заяви шефът на Локо Николай Гигов.

"Дори не ми се коментира съдийството в мача със Спартак. Нямам вече сили", допълни оръжейният бос.

Локомотив София бе грубо ощетен в два поредни кръга. Първо в мача срещу ЦСКА Георги Игнатов изгони пресилено Иван Пасков, а в последствие подмина балтия срещу Балдовалиев в наказателното на "червените". Срещу "соколите" пък Антон Генов, известен с добрите си контакти във Варна и с любовта си към местното заведение "Час пик", изгони още преди края на първото полувреме Дарко Савич и Георги Марков и даде дузпа за спартаклии.

Съдийски тесли имаше и през есента. На "червено-черните" им беше отменен редовен гол в Сандански срещу Вихрен (0:1), а Черноморец получи дузпа в 97-та минута за 1:1в Сливен. Отново срещу ЦСКА, но на Надежда, съдията Христо Ристосков си затвори очите за волейболно посрещане в наказателното от страна на Иван Иванов.

"Иначе ние направихме силен пролетен полусезон. Каквото поиска Окука като попълнения, ще му го осигурим, в това нямайте съмнение", отсече Николай Гигов.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

2.9741