Red-Black Pride

  [BG]   EN  
Red-Black Pride

 
Рейтинг: 3.00
(130)
Начало
История на ЛОКОМОТИВ
Новини за ЛОКОМОТИВ
Публикации
Статистика
Отборът
ДВУБОИТЕ - Видео
ФЕНОВЕТЕ - Видео
ФЕНОВЕТЕ - Аудио ;)
Връзки



Новини за ЛОКОМОТИВ / новини

19 Ноември 08, 21:59
ИНТЕРЕСЕН МАЧ В НАДЕЖДА, ЦСКА С ТРЕТИ ХИКС ПОРЕД
В изключително приятно за гледане столично дерби Локомотив София и ЦСКА завършиха при равенство 1:1, което беше трети пореден хикс за червените в А група.

Първи шанс да открие резултата в Надежда имаха шампионите, но атрактивен изстрел на Здравко Лазаров от границата на наказателното поле разтресе горната греда на вратата на железничарите.

Още в десетата минута Драгомир Окука бе принуден да направи принудителна смяна в състава на домакините. Иво Иванов се контузи и напусна накуцвайки, като неговото място бе заето от Иван Пасков.

В средата на първата част напречната греда спаси и червеният вратар Даниел Беконо, след като Зоран Балдовалиев шутира изненадващо от 22-23 метра.

ЦСКА поведе в последната минута на първата част. Павел Виданов намери Лазаров в наказателното поле, Електричката майсторски се измъкна от Ваня Дзаферович и между Георги Марков и Игор Бонджулич намери пътя към мрежата.

Балдовалиев имаше възможност да изравни още преди почивката, но ударът му от шест метра бе блестящо спасен от Беконо.

Иван Бандаловски все пак донесе равенството в резултата в 62-ата минута, когато от десетина метра с глава засече добре центриране на Балдовалиев от корнер.

Секунди по-късно влезлият като резерва Данаил Митев пропусна да направи пълен обрат, след като стреля неточно от добра позиция.

В последвалите минути Здравко Лазаров и Ваня Дзаферович имаха претенции за дузпи в двете наказателни полета, но съдията Христо Ристосков не отсъди нищо.

Локо София можеше да измъкне победата в петата минута на продължението, когато Виктор Шпишич стреля отблизо, но топката се удря в задника на Иван Иванов и опасността бе ликвидирана.

ЦСКА остава на първа позиция с 28 точки, с четири повече пред Левски, който утре посреща Славия в другото столично дерби през уикенда. Локомотив София е на пети с 21 точки.

Източник: http://gong.bg/view_article.php?article_id=61629

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1309