Red-Black Pride

  [BG]   EN  
Red-Black Pride

 
Рейтинг: 3.00
(130)
Начало
История на ЛОКОМОТИВ
Новини за ЛОКОМОТИВ
Публикации
Статистика
Отборът
ДВУБОИТЕ - Видео
ФЕНОВЕТЕ - Видео
ФЕНОВЕТЕ - Аудио ;)
Връзки



Новини за ЛОКОМОТИВ / новини

09 Ноември 08, 00:09
Локомотив устиска 0:0 с тимчето на Лечков
08.11.2008
Радко Кръстанов
 

 

 

Локомотив София устиска 0:0 при визитата си на отбора на Йордан Лечков в Сливен. Вместо дерби, на стадион "Хаджи Димитър" зрителите видяха постна продукция с малко положения и много брак. Традиционно за мачовете под "Сините камъни" и съдиите помагаха на новака в "А" група.

Двубоят започна с хаотична игра и безидейно разиграване на топката. В 12-та минута Иван Стоянов от Сливен бе изведен на удобна позиция, но би в аут. В 26-та минута Миндев не бе съобразителен в наказателното на Локо София и пропиля нова добра възможност. В същото време гостите не си помагаха един на друг и не достигаха до завършващи удари.

В този момент съдията Радослав Станев реши да разреди столичани на терена и изгони Дарко Савич едва в 39-та минута за две нарушения в лице и в центъра на игрището. След като останаха с 10 души, играчите на Локо София се мобилизираха и можеха да вкарат в продължението на първото полувреме. Тогава Иво Иванов стреля от дъгата, топката рикошира в гърба на противник, но не изненада стража на Сливен Здравко Чавдаров.

След почивката двата тима продължиха с равностойната слаба игра, но домакините стигнаха до по-сериозните опасности. Въндев, Миндев и Ямуков не показаха голов нюх и последователно пропиляха положенията на своя отбор.

В 75-та минута се случи и най-странното събитие в мача. Иван Пасков вкара топката в мрежата, но голът му бе отменен поради незнайни причини. Малко по-късно Балдовалиев стреля опасно от фаул, но ударът му премина встрани от вратата.

Малко преди края на редовното време численото равенство на терена се възстанови, след като Костадин Стоянов бе изгонен с директен червен картон за удар без топка.

Веднага след края на мача спортно-техническият директор на Сливен Драголюб Симонович пробяга целия терен, преследван от трима полицаи, за да търси сметка от рефера Радослав Станев. Симонович бе много невъздържан и по време на двубоя, но така и не бе отстранен от пейката на Сливен.
----
Среща от 12-тия кръг на А-футболна група:

Сливен - Локомотив София - 0:0

Стадион: Хаджи Димитър
Зрители: 1000
      
Главен съдия: Радослав Станев
Жълти картони: Киков, Ямуков (Сливен), Атанасов, Савич (Локо София)
Червени картони: Дарко Савич (Локо Сф) в 39-та минута и Костадин Стоянов (Сливен) в 89-та минута
      
Състави:
      
Сливен: Чавдаров, Костадин Стоянов, Ямуков, Янев, Въндев (Бакалов в 88-та минута), Миндев, Иван Стоянов, Киков, Велев, И. Янев (Иса в 74-та минута), Динев (Миронов в 76-та минута)
      
Локомотив София: Бонджулич, Бандаловски (Джилас в 90-та минута), Дзаферович, Марков, Добрев, Савич, Иванов, Атанасов, Богданович (Митев в 72-та минута), Балдовалиев, Шпишич (Пасков в 60-та минута)

 


Източник:http://www.sportni.bg/?tid=40&oid=2509948&cid=10420

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0987