Red-Black Pride

  [BG]   EN  
Red-Black Pride

 
Рейтинг: 3.00
(130)
Начало
История на ЛОКОМОТИВ
Новини за ЛОКОМОТИВ
Публикации
Статистика
Отборът
ДВУБОИТЕ - Видео
ФЕНОВЕТЕ - Видео
ФЕНОВЕТЕ - Аудио ;)
Връзки



Новини за ЛОКОМОТИВ / новини

25 Октомври 08, 16:01 / Автор: Fob's
Срам!





Пореден мач в петък, поредна порция недоволство... Недоволство, което е оправдано, защото заради ефирното време на някои телевизии феновете на Локо София трябва отново да се съобразяват. За съжаление ръководството на клуба няма смелостта да „скръцне със зъби” и да се възпротиви на тази наглост – n-ти мач на отбора да се играе не през уикенда.

Седмицата до петъчния ден (24.10.2008 г.) премина в подготовка на протестна нота, която има цел да защити емблемата на Локомотив София и да информира всички, интересуващи се от футбол в България, че явната кражба от страна на Локомотив Мездра, Стара Загора и т.н. е грозен акт! Нещо, което се направи самоинициативно от страна само на феновете на Локо София! Клубът за пореден път беше безучастен зрител…

Тази декларация дойде точно навреме – преди срещата срещу Локомотив Мездра. Футболистите на столичните „железничари” не само трябваше да покажат чии са емблемата и червено-черните цветове, но и да демонстрират превъзходство над съименниците си!

Феновете на Локо София подготвиха хубава хореография, състояща се от два надписа: „Класиката не се клонира” и „Локо не се имитира”, а между тях емблемата на отбора! От футболистите се искаше само да защитят цветовете и емблемата с добра игра и чакана победа! Уви, това не се случи. Даже положението е трагично! След бездушна игра отборът загуби с 4:0! Тук може и да сме бесни от скандиранията на феновете от Мездра „Повече от класика”, но определено напипаха най-болезненото в този момент…

След края на срещата всички решиха, че е дошъл момента да се поиска обяснение за слабата игра на отбора! Съвсем импулсивно Железни бригади, Прайд, НФК и всички останали привърженици на Локо София, се насочиха към автобуса на отбора. Нежеланието на футболистите за диалог накара привържениците да запречат пътя и да скандират „Къде са ви сърцата!”, „Срам!”, „Не знаете какви футболисти са играли за Локо!” т.н. В отговор феновете получиха десетки закани, заплахи и обиди! Връх на всичко сложи лицето Иван Пасков, който се опита да прегази няколко човека, сипеше куп заплахи и налиташе на бой!

След цялата наглост на футболистите на Локомотив София изреченото от Георги Тодоров, треньор на Локомотив Мездра, звучи още по-болезнено – „Сега Локо София да си смени емблемата!”. Получи се най-неприятното и неочакваното – вместо ние да защитим цветовете и емблемата си се получава, че сме се провалили в опита да откраднем такава от отбора в Мездра! Ръководството на клуба ни пак мълчи… До кога?!

Тази сутрин привържениците на Локо София се събраха на протест пред стадиона!
Разгледай снимки!

Само Локо!


http://ultrasloko.com/news.php?item.193.3

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4786