Red-Black Pride

  [BG]   EN  
Red-Black Pride

 
Рейтинг: 3.00
(130)
Начало
История на ЛОКОМОТИВ
Новини за ЛОКОМОТИВ
Публикации
Статистика
Отборът
ДВУБОИТЕ - Видео
ФЕНОВЕТЕ - Видео
ФЕНОВЕТЕ - Аудио ;)
Връзки



Новини за ЛОКОМОТИВ / новини

20 Август 08, 21:18
Фалстарт и за Локо София в Европа


14.08.2008
Спорт НетИнфо
 

Локомотив София допусна шокираща загуба от Борац Чачак с 1:0 в първия мач от втория предварителен кръг от турнира за Купата на УЕФА. "Железничарите" бяха фаворит в двойката, надиграха противника, но все пак бяха принудени да си тръгнат с наведени глави от Смедерево.

Победният гол за сърбите бе дело на Павлович в 47-та минута. Таранът на Борац се възползва от колективна грешка в "червено-черната" защита и от близко разстояние разстреля Игор Бонджулич.

През първото полувреме по-добрите възможности бяха за българите, но липсата на концентрация у Балдовалиев и Списич лишиха отбора от преднина.

След гола през втората част българите се стъписаха, а сърбите се прибраха плътно в защита. Шанс се откри пред Джилас, но и неговият удар с глава не се превърна гол.

Дебют с фланелката на Локомотив направи Игор Богданович, който влезе на мястото на Данаил Митев. Усилията на малтийския национал също не бяха достатъчни, за да достигнат "железничарите" до така важния гол на чужд терен.

В последните минути старши треньорът Драгомир Окука опита да усили нападателната мощ, изваждайки халфа Светослав Дяков и пускайки на него място бързоногото крило Димо Атанасов. Димчо обаче също не можа да направи нещо запомнящо се в малкото си игрални минути и така Локо София ще има вече не толкова леката задача да постигне благоприятен резултат в столицата срещу непретенциозния сръбски тим.



Първа среща от втория предварителен кръг на турнира за купата на УЕФА:
     
Борац Чачак - Локомотив София 1:0
     
Голмайстор: 1:0 Боян Павлович в 47-та минута

Стадион: Смедерево
Зрители: 1000
     
Време: топло, слънчево
Главен съдия: Марк Кортни (Северна Ирландия)
     
Състави:
     
Борац Чачак: Граховац, Антич, Игнатович, Митрович,  Марич, Косич, Кърнинац, Павлович, Стоянович (Обрадович - 90 плюс 1 минута), Стойчев (Джокович в 73-та минута), Гъркаич
     
Локомотив София: Бонджулич, Дзаферович, Марков, Златински, Добрев, Митев (Богданович 59-та минута), Дяков (Атанасов в 79-та минута), Шпишич (Джилас в 46-та минута), Бандаловски, Иванов, Балдовалиев

http://www.sportni.bg/?tid=40&oid=2504773&cid=4299


подробна статистика от двубоя: http://gong.bg/live/data/our_live/873.html


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.2408