Red-Black Pride

  [BG]   EN  
Red-Black Pride

 
Рейтинг: 3.00
(130)
Начало
История на ЛОКОМОТИВ
Новини за ЛОКОМОТИВ
Публикации
Статистика
Отборът
ДВУБОИТЕ - Видео
ФЕНОВЕТЕ - Видео
ФЕНОВЕТЕ - Аудио ;)
Връзки



Новини за ЛОКОМОТИВ / новини

06 Август 08, 20:00
ЛОКО СФ СЕ ПРЕДСТАВИ С 4:2 СРЕЩУ СПОРТИСТ
Локомотив София победи Спортист Своге с 4:2 в последната си проверка преди старта на сезон 2008/09 в А група. „Железничарите” използваха проверката и за представяне на отбора пред своите фенове. Преди мача се разбра, че Даниел Богданович се е споразумял за двегодишен договор с тима, и той също бе представен официално. Единствено Аделино Лопеш, който е в Португалия, отсъстваше от състава на Локо Сф.

Резултатът бе открит изненадващо от Спортист Своге в деветата минута от дузпа. Реферът Иван Ангелов я отсъди за нарушение на Бандаловски срещу Стефанов. Петров бе точен от бялата точка за гостите. Само три минути по-късно обаче арбитърът награди с единайсетметров удар и тима на Локомотив, за поваляне на Антунович в пеналта. Иван Пасков вкара дузпата и изравни резултата в 14-та минута.

През първото полувреме Локомотив бе по-добрият отбор на терена, но играеше несъсредоточено, което не позволи на столичани да поведат. Тимът от Своге от своя страна се бранеше умело и опитваше всяка възможност за контраатака.

Доста по-резултатно се оказа второто полувреме, през което наставникът на Локо Сф Драгомир Окука смени абсолютно всички свои футболисти.

В рамките на две минути – в 52-та и 53-та Владимир Джилас се отличи с гол и асистенция. Първо той подаде на Богданович и последния се разписа, а след това самият Джилас реализира третия гол за домакините. Отново той изведе добре Иво Иванов в 68-та минута, за да се стигне до 4:1.

Крайният резултат 4:2 бе оформен в 73-та минута от Валентин Валентинов, разписал се от близко разстояние.

http://gong.bg/view_article.php?article_id=52771

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1262