Red-Black Pride

  [BG]   EN  
Red-Black Pride

 
Рейтинг: 3.00
(130)
Начало
История на ЛОКОМОТИВ
Новини за ЛОКОМОТИВ
Публикации
Статистика
Отборът
ДВУБОИТЕ - Видео
ФЕНОВЕТЕ - Видео
ФЕНОВЕТЕ - Аудио ;)
Връзки



Новини за ЛОКОМОТИВ / новини

23 Юли 08, 18:18
Локо (Сф) с престижно реми срещу Галатасарай
19.07.2008
Спорт НетИнфо
 

Локомотив (София) завърши 1:1 с турския тим Галатасарай в контрола, играна тази вечер в Германия. Това бе първа проверка за столичните "железничари" .

Иван Бандаловски откри за Локомотив в 39-ата минута, а в 90-ата Йозбек изравни. Срещата се игра пред 4500 зрители.

Локомотив (София) започна със следния титулярен състав : Бонджулич, Бандаловски, Марков, Дзаферович, Добрев, Иванов, Дяков, Златински, Шпишич, Джилас, Митев.

На почивката Локомотив водеше с 1:0 с попадението на Иван Бандаловски в 39-ата минута. От ъгъла на наказателното поле той стреля прецизно по диагонала и откри резултата.

През първите 45 минути футболистите на двата отбора отправиха доста удари към вратата на съперника, но само Бандаловски бе точен.

Най-чистото положение за турския тим бе в 37-ата минута, когато Туран изведе на чиста позиция Линкълн, който се опита да прехвърли Бонджулич, но топката излезе в аут. В 15-ата минута Митев излезе сам срещу вратаря на Галатасарай Усак, стреля, но стражът спаси, а при добавката Шпишич не успя да вкара.

В деветата минута Линкълн атакува от ляво, Бонджулич обаче боксира, кълбото попадна в краката на Каран, но той стреля в аут.

Срещата за българския тим пропуснаха Дарко Савич, който все още се възстановява от заболяване и тренира индивидуално и Румен Рангелов, който е с травма в кръста.

В началото на вторите 45 минути всичките 11 футболисти на Галатасарай бяха сменени. От Локомотив в игра се появиха Атанасов, Балдовалиев, Пасков и Лопеш.  

В 75-та минута Балдовалиев остана сам срещу вратаря, но бранител на турския тим изчисти от голлинията. Шест минути преди края на срещата Ашък стреля отдалеч и прехвърли излезлия напред Бонджулич, но стреля в аут.

Отборът на Галатасарай се хвърли в атака и това даде резултат в 90-ата минута, когато Йозбек с глава изравни.

На 23 юли Локомотив (София) отново ще пътува за Германия, където от 19.30 българско време в Оснабрюк ще срещне едноименния местен втородивизионен тим.


www.sportni.bg/

вижте видео от двубоя тук

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1157