Red-Black Pride

  [BG]   EN  
Red-Black Pride

 
Рейтинг: 3.00
(130)
Начало
История на ЛОКОМОТИВ
Новини за ЛОКОМОТИВ
Публикации
Статистика
Отборът
ДВУБОИТЕ - Видео
ФЕНОВЕТЕ - Видео
ФЕНОВЕТЕ - Аудио ;)
Връзки



Новини за ЛОКОМОТИВ / новини

16 Май 08, 10:03
Марчо и Коилов с награди от АБФ
Георги Христов стана "Футболист на футболистите"

Нападателят на пловдивския Ботев Георги Христов получи приза "Футболист на футболистите" в анкетата, организирана от Асоциацията на българските футболисти за седма поредна година.

Подгласници на Христов станаха двама полузащитници - Велизар Димитров от ЦСКА и Марчо Дафчев от столичния Локомотив.

"Малко съм изненадан, че съм пред Велизар, от който допреди две години съм се учил. Благодаря на него, както и на съотборниците. Церемонията по награждаването се проведе в зала "Сердика" на хотел "Шератон".

Сред гостите на тържеството бяха президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов, селекционерът на националния отбор Пламен Марков, президентът на Професионалната футболна лига Валентин Михов, президентът на Асоциацията на българските футболисти Дончо Донев, председателят на ДАМС Весела Лечева, министърът на вътрешните работи на Република България Михаил Миков.

В допитването взеха участие всички футболисти от А и Б група. Другите призьори са:

Най-добър млад играч - Николай Димитров от Левски, а негови подгласници са Иван Иванов от Локомотив (Пловдив) и Александър Александров от Черно Море.

Най-добър треньор е Стойчо Младенов, а зад него останаха Станимир Стоилов и Миодраг Йешич.

Велизар Димитров спечели още един приз - "Награда на публиката" в анкетата на Еврофутбол, в която са участвали повече от 3 600 човека. Халфът на "червените" е получил 33,7 % от гласовете.

Награда за цялостен принос към футболната игра пък получи Христо Коилов, който изказа специални благодарности към присъстващия на церемонията негов бивш наставник Динко Дерменджиев.

С приз за проявено мъжество и характер бе награден нападателя на Ботев Дормушали Саидходжа. На 2 януари тази година той самоотвержено помогна на няколко коли, закъсали в снежните преспи.

Носител на отличието "Кавалер на честната игра" е Даниел Боримиров, който получи наградата си от Министъра на вътрешните работи Михаил Миков. Само преди няколко дни обаче Даниел Боримиров показа поведение, доста различно от представите за спортсменство като хвърли бутилка по феновете на ЦСКА и ги нарече "прасета". "Кавалерът на честната игра" си пожела и автомат, за да ги застреля.

http://sportni.bg/?tid=40&oid=1197277

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0816