Red-Black Pride

  [BG]   EN  
Red-Black Pride

 
Рейтинг: 3.00
(130)
Начало
История на ЛОКОМОТИВ
Новини за ЛОКОМОТИВ
Публикации
Статистика
Отборът
ДВУБОИТЕ - Видео
ФЕНОВЕТЕ - Видео
ФЕНОВЕТЕ - Аудио ;)
Връзки



Новини за ЛОКОМОТИВ / новини

14 Април 08, 17:56
Локо Сф. победи Беласица с 1 : 0 в Петрич

2008-04-14, 02:04

Локомотив Сф. победи, като гост опашкаря Беласица с 1 : 0, с гол на Балдовалиев в 59 мин. на мача. В един нервен двубой, в който преобладаваше борбата и грубостите на домакините, Локо Сф. показа, че е умее да играе по-добре футбол от Беласица и заслужено победи.

12. 04. 2008 г.     17.00 ч.   ст. „Цар Самуил”   гр. Петрич   ХХІV кръг   „А” група

ПФК „БЕЛАСИЦА” ПЕТРИЧ    -   ПФК „ЛОКОМОТИВ” СОФИЯ     0 : 1

Голмайстор: 0 : 1   Зоран Балдовалиев   59 мин.
Зрители: 500
Главен съдия: Ангел Ангелов
Асистиращи съдии: Н. Петров и Й. Ронков
Четвърти съдия: Б. Никифоров

Червен картон: 40. Вава   83 мин.(два жълти)
Жълти картони:
Локо Сф.: 6. Златински, 11. Добрев, 28. Балдовалиев, 1. Голубович

Състави:  
Беласица: 1. Бахтерлиев, 8. Маркес (64 мин. 20. Велинов), 3.Трифонов (57 мин. 16. Дюлгеров), 14. Николов, 25. Семина, 23. Господинов, 2. Диану, 29.Вила, 9. Кабранов (71 мин. 15. Стояновски), 10. Бето, 40. Вава; Резерви: 1. Маналов, 24. Савов, 19. Димитров, 33. Христов; Ст. треньор: Степан Деверич
Локомотив Сф: 1. Голубович, 19. Савич, 5. Марков, 24. Пасков, 17. Орачев - к, 23. Иво Иванов, 6. Златински (73 мин. 11. Добрев), 16. Коилов (89 мин. 22. Бандаловски), 28. Балдовалиев, 10. Дафчев, 14. Антунович (53 мин. 15. Митев); Резерви: 12. Галев, 4. Ст. Дончев, 8. Списич, 9. Джилас; Ст. треньор: Димитър Васев
През първите десетина минути мачът беше монотонен, като и двата отбора се опитваха да завладеят играта в центъра и от там да търсят голови положения и логично през тези минути преобладаваше борбата. Домакините отпратиха по сериозни удара към вратата на гостите, чрез Диану и Вава, но стражът на Локо Сф. беше непробиваем. Столичните „железничари” пък отговориха с бомбени удари на Балдовалиев и Пасков в 28-та и 32-та мин. на мача но вратарят на Бела ги спаси. В края на първото полувреме домакините уцелиха напречната греда на вратата пазена от Голубович, след като Господинов изпълни технично пряк свободен удар. Така двата отбора приключиха първите 45 минути и се оттеглиха на почивка. Второто полувреме започна определено много по-интензивно, като заслуга за това имаха „локомотивци”, които заиграха открито нападателно и обсадиха вратата на домакините, като още с подновяването на играта Балдовалиев можеше да вкара след неразбирателство в отбраната на „комитите”, но ударът му мина над вратата. В 59 мин на срещата обаче, Балдовалиев направи безкомпромисно воле от малкото наказетолно на домакините и вкара за 0 : 1, след като засече от въздуха центриране от ляво на силно включилият се в мача Митев, след негов самостоятелен пробив по крилото. В 60 мин. на мача Беласица протестира бурно срещу съдията, който отмени отсъдена  дузпа, след като видя сигнала на страничния, че има засада. Действително след това съдийско решение домакините доста се изнервиха и на терена се появиха доста остри сблъсъци и щпагати от кръста на горе и безкомпромисно ритане на всичко, само не и топката. В 83 мин. на мача, Вава влезе в много грубо, с бутоните напред в краката на Георги Марков, атакувайки го в гръб, за което съдиите на запад вдигат директен червен картон, но съдията на мача, вдигна по един жълт за Вава и Голубович, заради разправиятамежду тях, но в крайна сметка това бе втори картон за бразилеца и той бе отстранен от игра. До края на мача не се случи нищо интересно и така Локомотив Сф. извоюва нови ценни три точки, преди домакинството на Спартак Вн. в неделя. След тежкия за „железничарите” двубой, треньорът Димитър Васев сподели за журналистите, че е благодарен на момчетата за показания дух и мобилизация и че с леки корекции „локомотивци” ще заиграят по-качествено и по-стабилно, като целта е оставане в челната тройка.
След мача пък от Беласица направиха смешното изказване, че Локомотив Сф. е проблемът на „А” група, но нека да понаучат малко футболния правилник, да  си оправят терена, който прилича на разорана нива за канабис (растението, което отдавна е заменило тютюна по нивите в Петричко и издържа цялата околия) или може би през следващата година, когато отборът няма да играе в „А” група, от клуба да са решили да се занимават с това доходоносно растение и да си подготвят почвата от сега.


Източник:http://www.lokomotivsofia.bg/?lang=bg&action=readnews&cat_id=4&id=165

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1705