Red-Black Pride

  [BG]   EN  
Red-Black Pride

 
Рейтинг: 3.00
(130)
Начало
История на ЛОКОМОТИВ
Новини за ЛОКОМОТИВ
Публикации
Статистика
Отборът
ДВУБОИТЕ - Видео
ФЕНОВЕТЕ - Видео
ФЕНОВЕТЕ - Аудио ;)
Връзки



Новини за ЛОКОМОТИВ / новини

26 Март 08, 17:42
Взехме една точка в Бургас 1-1, след поредния култов морски трип


Виж снимки

Поредното гостуване на агитката ни в Бургас беше на крачка от провал, но в крайна сметка за морето тръгнагме над 60 човека! След неуспехите от Ботев в "Надежда" знаехме, че отбора се нуждае от нашата подкрепа и както винаги и този път пропътувахме дистинацията от общо 800 км за да окуражиме любимото ЛОКО!

В Нова Загора качихме 3-ма местни наши фенове, а на място на стадион "Лазур" дойдоха около 10-ина наши! Като цяло се получи много силна подкрепа и осигурихме на нашите играчи домакинска атмосфера, като бургазлии въобще не ги чухме!
Както се и очакваше Черноморец излязоха много надъхани и от самото начало беше ясно, че ни чака тежък двубой! На този стадион "акулите" победиха Ловеч направиха равен на ЦСКА и Левски, а на нас имаха да си връщат за унижението с 0-4 в "Надежда" през есентта! В крайна сметка на много тежкия терен и няколко пропуски бургазлии поведоха! За наша радост момчетата проявиха характер и към края на мача се вдегнаха на щурм и Иво Иванов изравни със странична ножица!
Успяхме да задържиме резултата и спечелихме една точка, която в борбата за медалите и зона УЕФА все пак е повече от нищо!
Като агитка за първи път на този стадион отидохме такава добра бройка над 70 човека и се раздадохме до последно като запалихме 20 факли и вяхме знамената нон стоп! Сега идва дербито с ЦСКА и дано този път след дълго време имаме повод за радост!

Kr_M

Източник: http://ultrasloko.com/news.php?extend.162

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.0495