Red-Black Pride

  [BG]   EN  
Red-Black Pride

 
Рейтинг: 3.00
(130)
Начало
История на ЛОКОМОТИВ
Новини за ЛОКОМОТИВ
Публикации
Статистика
Отборът
ДВУБОИТЕ - Видео
ФЕНОВЕТЕ - Видео
ФЕНОВЕТЕ - Аудио ;)
Връзки



Новини за ЛОКОМОТИВ / новини

19 Март 08, 19:10
Балдовалиев - Какалов 2:2, Локо дръпна на Левски с 4 точки

Локомотив (София) и Ботев (Пловдив) изиграха напрегнат мач в столичния квартал "Надежда" завършил 2:2. В герои за двата тима се превърнаха Зоран Балдовалиев (Локо) и Георги Какалов (Ботев), които вкараха и четирите гола в сблъсъка. Домакините поведоха, но допуснаха обрат, от който се спасиха в последната минута на редовното време. Преди седмица "канарчетата" елиминираха на същия стадион отбора на Стефан Грозданов в турнира за Купата на България.

След скучни начални минути се стигна до 21-ата, когато македонският нападател Зоран Балдовалиев с удар от границата на наказателното поле не остави шансове на Славчо Тошев на вратата на гостите и Локомотив поведе в резултата. Това си остана и най-интересното положение преди почивката след като до края на първото полувреме играчите предложиха на малцината премръзнали зрители няколко разбърквания в наказателните полета.

След подновяването на играта "жълто-черните" бяха по-активни на терена, като в в 56-ата и 58-ата минута Георги Какалов и Илиян Гаров изпробваха класата на Урош Голубович на вратата на Локо. В 60-ата минута обаче недоразумение между сръбския страж на столичани и защитата пред него позволи на гостите да изравнят чрез Какалов. В 76-ата минута смутът на домакините бе пълен, след като Какалов отново опъна мрежата зад Голубович и изведе тима на Тенчо Тенев напред в резултата. И тъкмо когато вече не се виждаше как "железничарите" ще спасят поражението, Зоран Балдовалиев се разписа в последната минута от съмнително положение за засада.

Все пак отборът на Стефан Грозданов може да бъде доволен от равенството, като със спечелената днес точка "железничарите" придобиха комфортна преднина пред третия Левски от 4 точки. "Сините" загубиха днес гостуването си на другия пловдивски гранд Локомотив.

ЛОКОМОТИВ (СФ) - БОТЕВ 2:2

1:0 Балдовалиев (21)
1:1 Какалов (60)
1:2 Какалов (75)
2:2 Балдовалиев (89)

Локомотив: Голубович, Д. Дончев, Марков, Златински, Джилас (Антунович), Дафчев, Добрев, Орачев, Савич, Пасков (Коилов), Балдовалиев

Ботев: Тошев, Божков, Величков, Какалов (Саидходжа), Христов (Гаджалов), Харизанов, Попов, Аврамов, Гаров, Минев, Алегре (Василев)

Съдия: Стоян Алексиев

Жълти картони: Диан Дончев, Джилас, Марков и Балдовалиев от домакините, Харизанов и Гаров от гостите.

Стадион: "Локомотив", София, 300 зрители

Източник: http://www.sportal.bg/news.php?id=94705


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0794