Red-Black Pride

  [BG]   EN  
Red-Black Pride

 
Рейтинг: 3.00
(130)
Начало
История на ЛОКОМОТИВ
Новини за ЛОКОМОТИВ
Публикации
Статистика
Отборът
ДВУБОИТЕ - Видео
ФЕНОВЕТЕ - Видео
ФЕНОВЕТЕ - Аудио ;)
Връзки



Новини за ЛОКОМОТИВ / новини

08 Февруари 08, 14:16
Локо София не можа да отмъсти на Стяуа
07.02.2008
Спорт НетИнфо
Футбол България
 
Локомотив София - Стяуа 0:1

Голмайстор: 0:1 Мендоса 55

Червен картон: Мендоса (Стяуа)- 72-а минута
жълти картон: Аделино Лопеш (Локо София)

Състав на Локомотив София: Румен Тинков, Аделино Лопеш (46-Ваня Дзаферович), Георги Марков (46-Зоран Балдовалиев), Диян Дончев (80-Константин Велков), Кристиян Добрев (75-Стефан Дончев), Христо Коилов (46-Димо Атанасов), Иво Иванов, Христо Златински, Малин Орачев (46-Иван Пасков), Владимир Джилас (46-Саша Антунович), Марчо Дафчев (60-Данаил Митев)

коментирай във форума: България
Локомотив София загуби от румънския гранд Стяуа с 0:1 в първата си контрола на кипърска земя. Така момчетата на Стефан Грозданов не можаха да отмъстят за поражението също с 0:1, което Левски претърпя от този противник преди една седмица.

Срещата между европейския шампион за 1986-а година и Локо София започна равностойно, като Малин Орачев с пробив по дясното крило създаде първата сериозна атака. Нападател на Локомотив обаче остана в положение на засада.

В 15-ата минута Марчо Дафчев имаше възможност да покаже умението си да бележи от свободни удари. Изпълнението му обаче не беше точно и топката излезе в аут.

След това двата състава си размениха по още една голова възможност, като Малин Орачев избра да центрира, а не да стреля и топката беше извадена в корнер. В края на първото полувреме Стяуа засили своя натиск, като Морено удари гредата в 43-ата минута от границата на наказателното поле.

В началото на второто полувреме румънците упражниха сериозен натиск и логично стигнаха до гол. В 55-ата минута Мендоса вкара от 25 метра в горния ляв ъгъл, като преди това само неточността на румънските нападатели, както и добрите изяви на вратаря Румен Тинков не позволиха да бъде отбелязан гол.

Както в мача с Левски, така и в този с Локомотив румънците показаха пословичната си омраза към българите. След поредното безобразно нарушение в този "приятелски" мач кипърският съдия Константину бе принуден да изгони голмайсторът Мендоса в 72-та минута. Той изрита Христо Златински без топка и бе принуден да поеме към съблекалните.

Старши треньорът Стефан Грозданов изпробва 19 свои футболисти, като на терена през всичките 90 минути останаха само Румен Тинко, Иво Иванов и Христо Златински.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0786